Mrazivá pouta

Mrazivá pouta https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47205/bmid_mraziva-pouta-TQB-47205.jpg 4 75 14

Noah Bishop, agent FBI série

< 12. díl >

U městečka se najdou dvě mrtvoly zohavené tak brutálně, že je povolána zvláštní jednotka FBI ze specialistů s vyjímečnými psychickými schopnostmi. Brzy jsou však napadáni samotní agenti. Byly snad vraždy pouhou návnadou? Poslední nadějí na záchranu týmu je nezkušená Hollis. Právě s ní počítá záludný vrah ve svém ďábelském plánu...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Blood Ties , 2010


více info...

Přidat komentář

petraj30
17.08.2022 2 z 5

Ze všech para schopností a upoutávek na předešlé díly mi šla hlava kolem. Na něco jsem si matně vzpomínala, ale někdy jsem absolutně nevěděla která bije. To byl hlavní z důvodů, proč mě tento příběh tak trochu nudil. U epilogu jsem obracela oči v sloup a říkala si " kdy, už to konečně skončí?"
Je velice milé, že autorka na konci poskytla životopis ke všem členům Bishopova týmu, ale podle mě přišel tak trochu s křížkem po funuse. Něco takového mělo být už v prvním díle hned od úvodu.
Některé díly byly lepší, jiné horší, ale drtivá většina mi začala splývat. Dnes nedokážu říct, který díl byl který a jaké schopnosti měli aktuální hrdinové. Hodně jsem se v tomto díle hlavně z těchto důvodů ztrácela, ale šlo o něco jiného. A právě ta zásadní věc, o kterou celou dobu šlo, mě zklamala.
Je mi to líto, ale jdu proti proudu.

Han-nah
26.04.2022 3 z 5

Věřím v něco mezi nebem a zemí. K zamyšlení je toho v knize dost. Jelikož jsem si knihu vybrala náhodně, doporučila bych se v prvé řadě podívat na konec knihy, kde je profesní životopis agentů zvláštní jednotky a pracovní životopis zaměstnanců Útočiště a vysvětlení paranormálních schopností. Vše z toho autorka dovedla vytěžit.
Zkusím začít číst knihy od začátku této série.


jarkaska
26.02.2022 5 z 5

Další pěkná kniha ze série o agentech FBI. Četla se mi moc dobře, takže každá volná chvilka byla využita. Líbilo se mi také, že zde bylo uvedeno i to, v které knize jsme se s agentem již setkali.

petulik330
16.01.2021 5 z 5

Nemůžu jinak než tito knihu doporučit. Od první stránky vás autorka napíná a jak dej pokračuje napětí neopadavá. Právě naopak.
U této knihy se mi líbilo to, že navazuje na předchozí dva díly a přesto byla úplně jiná. Další plus pro mě bylo, že jsem e setkala s mými oblíbenými hrdiny předchozích knih, jako je Diana, Miranda s Vishobem nebo Quentin.

kolacky
21.08.2020 4 z 5

Epilog mě naštval. Tohle mě štvalo i u Harryho Holea a vadí mi to i na téhle úrovni. Achjo.

cukrovka
16.08.2020 5 z 5

Tento díl byl opět velmi čtivý a zajímavý. Jsem ráda, že autorka nám kromě nových postav nechává v příběhu i některé postavy z minulých dílů. Knížka je na konci doplněna o přehled agentů spec. jednotky FBI i Útočiště a jejich paranormálních schopností.

hana4834
09.04.2020 4 z 5

Asi nejlepší díl z této trilogie

helenkan
06.08.2019 4 z 5

Pěkně napínavé čtení.

Maleficent
13.12.2018 5 z 5

Po napínavé knize Hnízdo strachu, mě opět uchvátila i tato. Na nadpřirozené schopnosti nevěřím, ale nemůžu odolat speciální jednotce FBI v čele s Bishopem, Quentinem a nyní i Reesem.

gabriela6998
10.10.2015

Lusa:Útočiště je v originále Haven nikoliv Hope..a o tom s tím názvem knihy..chyba nakladatelství

ovpana
13.05.2015

Moc mě kniha nenadchla ,měla jsem problém ji dočíst. Asi je zajímavá pro ty co mají rádi nadpřirozené a paranormální jevy.

Laf
16.05.2014 4 z 5

Opět kniha od této autorky, která se mi moc líbila. Bylo těžké se od toho odtrhnout a jít dělat i něco jiného :D. Jen ten konec mě trochu mrzí, že dopadl tak, jak dopadl... Doporučuju si to přečíst :)

TessDragon
26.02.2014 4 z 5

Ze série Bishopa jsem četla pouze Mrazivá pouta, i když je to 12. kniha, protože mi ji někdo daroval a sice že jsem o předchozích knihách nic nevěděla, tak mě i přesto zaujala. Hlavně vysvětlivky, co se stalo v předchozích dílech a info o každé z postav bylo přímo skvělé i pro čtenáře jako já, kdo nečetl předchozí knihy. Naprosto jsem nevěděla, co čekat, ale kniha na mě opravdu zapůsobila, jde vidět, že autorka si všechno promyslela do detailů. S nadšením si přečtu i knihy co mi unikly.

Lusa
01.10.2013 5 z 5

Podle mě je Krvavá trilogie nejlepší série od Kay Hooper, napínavé, vzrušující a nepředvídatelné závěry. Přesně takhle to mám ráda. Jsem moc ráda, že nakonci byl i "slovníček" pojmů a lidí.

Jediné, co bych vytknula, je překlad nakladatelství, Dobře pokud jednou použijí v překladu Útočiště a pak originál Hope, budiš, ale docela jsem se chvíli ztrácela, když se mluvilo o Hájence, protože tady to bylo zase psané v originálu. A asi nejvíce mě dorazilo název "Krvavé slzy" cože je doslovný překlad této knihy, nechápu tedy proč to překladatelé v závěru píší, jak tento díl, když ho sami přeložili jak Mrazivá pouta.

Jinak samotnému příběhu nemám, co vytknout, ač jsem se tam trochu později ztrácela, jak se všechno rychle chílilo ke konci. Škoda, že to je prozatím konec, opravdu se těším, až vyjdou další díly z prostředí jednotky. A musím říci, že u poslední Holis věty mě opravdu zamrazilo. :)

Štítky knihy

americká literatura thrillery

Autorovy další knížky

Kay Hooper
americká, 1957
2003  88%Zlodějka stínů
2003  82%V zajetí stínů
2005  86%Maggie
2017  47%Vysoká hra
2008  77%Mrazivé sny

Kniha Mrazivá pouta je v

Přečtených129x
Doporučených8x
Knihotéce95x
Chystám se číst20x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x