Ever: Když se mě dotkneš

Ever: Když se mě dotkneš https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515427/bmid_ever-kdyz-se-me-dotknes-fkR-515427.jpeg 4 112 25

Křehké pouto série

1. díl >

Láska vyžaduje odvahu! Zraněná. Vyděšená. Ztracená. Přesně tak se teď cítí Abbi, jednadvacetiletá dcera úspěšného amerického senátora. Měla všechno. Přítele, plány na dokončení studia a sny o vyvíjení nových typů přírodního papíru v otcově podniku... Teď však sní jen o jediném: chce se vrátit domů, pryč z rehabilitační kliniky, kde se musí po vážné autonehodě opět naučit chodit. Nedělá však žádné pokroky. Vůbec žádné. Od nehody a následné operace má Abbi panický strach z bolesti a terapie je pro ni naprosté peklo – dokud nenajde nového fyzioterapeuta. David Rivers je stále ještě student, ale svým trpělivým a laskavým přístupem překoná Abbiny zábrany. Kdykoli se jí dotkne, její strach mizí. Cítí se v bezpečí. Jenže není. David totiž zná tajemství, které by mohlo rozvrátit celý její svět...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Ever – Wann immer du mich berührst , 2021


více info...

Přidat komentář

zdehan
18.04.2024

Kniha byla velmi čtiva takova pěkná oddechovka.

bezzink
13.04.2024 5 z 5

Uzasna zalezitost! Bylo to neuveritelne ctive. Za dva vecery hotovo. Tenhle skvost muzu popsat jednim slovem: INTENZIVNI. Vsechny jejich doteky, pocity, myslenky, ciny byly neskutecne intenzivni a skoro hmatatelne, proste na dosah. Vsechno jsem to prozivala a citila s nimi. Strasne jsem to hltala, fakt knizni slast. :)) Hodne cenim velke mnozstvi kapitol z pohledu Davida. Vetsinou je zensky pohled v presile, ale tady to bylo dost vyrovnane. No nic, musim sehnat dalsi dil, a to rychle.


Zuzíček77
17.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Tato kniha mi úplně vzala dech. Hltala jsem každé slovo a žila příběh s nimi. Abbi, která je za mě velmi silnou dívkou. Musí si projít hodně věcmi a za mě to zvládá jako královna. David, který nechce mít s Abbi nic společného kvůli jejímu otci, přesto ho to k ní táhne. Ona ho potřebuje, protože jen s ním nemá panický strach z rehabilitace. David to v životě také nemá lehké, žije sám s mladší sestrou, která je nemocná. Na všechno je sám a je to velký hrdina s ještě větším tajemstvím. Je to opravdu hodně silný emoční příběh, který se do Vás úplně vpije. Doporučuju všema deseti a těším se na další díl.

Andrejka91
03.03.2024 5 z 5

Byl to krásný, originální příběh jaký tu ještě nebyl. Spíše slowburn román, na sblížení Abbi a Davida sme si museli chvilku počkat, ale bylo to dojemné, místy smutné ale buhužel reálné.
Nemám co vytknout, moc se mi kniha líbila a rovnou sahám po dalším dílu.

Klárka30
14.02.2024

Kniha se mi velmi líbila velmi rychle ubíhala a už teď se těším na druhý díl, který jsem si mohla zakoupit díky poukázce k Vánocům. Byla jsem velmi nadšená z romantické linky Ačkoliv jsem vlastně od začátku tušila ,že od nenávisti k lásce je jen malý krůček.
Velmi oceňuji postoj Abbi, která ačkoliv pocházela s velmi bohaté rodiny tak kvůli lásce dokázala přijmout i druhou stranu barikády, jak se říká.
Tento příběh mě doslova pohltil a za sebe mohu jen doporučit asi nechci prozrazovat více protože asi bych udělala totální spoiler a to by byla přece škoda, podle mého názoru série Velmi křehké pouto opravdu stálo za přečtení byť jsem ji dlouho odkládala.

essene
11.01.2024 5 z 5

Krásně napsané.Byla radost to číst

Holubka
17.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Romantická linka byla krásná. Vztah Abbi a Davida se krásně vyvíjel a moc jsem jim to přála. Co se zbytku příběhu týče mohl být víc propracovaný. Ze začátku mohla s Davidovou terapií víc bojovat. Prostě mě mrzelo, že se objeví David jednou na ni sáhne a hned nic nebolí a vše je fajn. Zbytek příběhu byl snadno předvídatelný. Důvod autonehody mě zklamal a nějaká konfrontace s Ryanem mi dost chyběla. Navíc jen jedna sklenička šampaňského? Tady se to dalo zpracovat opravdu líp. Co se týče hlavní zápletky tam mi vadilo Davidův hněv. Kvůli zápletce to naprosto chápu, ale přišlo mi to prostě moc. Hlavně proto jak byl David popisován. Takový hněv k člověku, kterého v životě neviděl, k němu prostě neseděl. Kdybych měla hodnotit jen romantickou linku určitě by hodnocení bylo lepší. Bohužel zbytek příběhu mohl být lepší. To ale neznamená že knížka byla špatná. Četla se sama a byla plná emocí. Jen já bych ty emoce ždímala víc na dřeň.

petusska01
30.11.2023 5 z 5

Priznávam sa, že som sa tejto knihe kvôli jej anotácii dosť vyhýbala. Obávala som sa takých tých depresívnych myšlienok, problémov, negatívnych emócií, prehnanej zápletky...proste musela prísť tá správna nálada. A ja som veeeeľmi príjemne prekvapená! Temnota nebola, samozrejme Abbi mala aj slabé chvíľky, ale celkovo pri uzdravovaní bola cítiť jej nádej. Taktiež ten rozporuplný vzťah, ktorý mal David k Abbi a jej rodine, bol autorkou spísaný pútavo až to čitateľa dosť vtiahlo do deja. David samozrejme, je miláčik, okrem teda toho že som si predstavovala ako cvičí :) až po jeho zdravú životosprávu a jeho starostlivosť o sestru...a neskôr aj o Abbi. Jej rodičia boli teda čisté zlo, plus ten doktor... Zloduchov tam bolo veru dosť. Zhrnutie veľmi príjemne sa rozvíjajúci vzťah medzi dvoma hlavnými postavami, neobvyklý príbeh, pútavo napísaný. Mne ale prišiel trošku nedokončený, nevysvetlilo sa tam akoby všetko. ďalší diel si prečítam.

Šárka88
22.11.2023 4 z 5

Čtivý příběh od samého začátku, až po úplný konec. David jako fyzioterapeut je sympaťák hned od první stránky společně s Abbi. U toho čtení jsem si odpočinula a je to rychlá oddechovka na tři večery. Jen trochu musím vytknout a ubrat hvězdičku za slova. Čtete jemný příběh a najednou bum sprosté slovo :-D , ty milostné scény bych upravila něžněji :-D. Občas jsem se zamotala v Davidových kamarádech. Jsem zvědavá jaký bude příběh o Janě, která vypadá na správnou holku.

Nermal
15.10.2023 4 z 5

Citlivý příběh Abbi a Davida, který je málo rozvětvený, ale myslím, že se bude líbit hlavně mladším čtenářkám. Americký otec se svými prioritami byl pro mě hodně málo skousnutelný.

monika0181
14.10.2023 5 z 5

Krásná kniha s citlivým příběhem. Dle anotace jsem čekala něco, co jsem již často četla. Ale ouha, příběh mě tak pohltil, že když jsem si dala pauzu, zjistila jsem, že jsem v polovině knihy. Evidentně psáno velmi čtivě, zajímavě a ohleduplně vůči hrdinům. Příběh byl něžný, cituplný. David byl snem asi každé ženy/dívky. A to jeho cvičení, vážně jsem si ho u toho představovala. I tato kniha má mnoho hlubokých myšlenek a témat, která můžete s hrdiny prožít. Ale není psána náročně, tedy si ji užijete, ale není to ani klasická oddechovka, kde se neřeší vůbec nic. Autorka našla úžasnou rovnováhu, jak příběh napsala, aby byl čtivý, zajímavý, zábavný a přesto poučný. Já se moc těším na další díl.

Terka18
30.08.2023 5 z 5

Pro mě dokonalý příběh, nemám co vytknout. Hlavní hrdinové mi přirostly k srdci a mé srdce neopustili. David byl úžasný. Příběh tak hezky a krásné plynul, že jsem snila a milovala. Každý příběh vám něco dá, dá vám kus sebe a navíc ještě když procházíte životními zkouškami a narazíte na takovou knihu, ve které jsou moudra, kteá vás podpoří... není co dodat. Těším se na druhý díl.

0197
22.08.2023 5 z 5

Jednoznačně mě z anotace zaujalo prostředí, protože z rehabilitační kliniky jsem nikdy nic nečetla.

Abbi se zotavovala postupně. Měla strach z bolesti potom, co ji doktor provedl. Byla to správná a nerozmazlená holka. Úplně si mě získala díky tomu, jak se zachovala v situaci, která víte, že přijde, a to když se dozví určité tajemství.

U Davida jsem obdivovala jeho zápal pro práci. Měl zlaté ruce, talent a trpělivost. Byl empatický a starostlivý. Navíc vyznával určitý způsob stravování, který jsem ještě v knize u muže neviděla :-). Nezastavil se a i když se snažil od Abbi z pochopitelných důvodů držet dál, musel ji pomoc, když viděl jak se trápí.

Musím smeknout, jak autorka popsala jednotlivé rehabilitace, masáže a cvičení. Úplně jsem to hltala. I když tu máme plno odborných výrazů nepřekáželo to a neměla jsem pocit, že čtu učebnici. Naopak to velmi oceňuji.

Celé se neslo v milém, něžném a romantickém duchu. Oba si ihned oblíbíte. Nechybí oba pohledy a jejich první řekněme dotýkání, které nemělo s rehabilitací nic společného bylo nádherně popsáno :-). Možná jsem později očekávala ještě trošičku něco víc, ale tak nevadí :-). Druhý díl s Davidovou sestrou si nenechám ujít.

pogmanka
21.08.2023 5 z 5

Krásná knížka, která chytí za srdce. Oba hlavní hrdiny si nešlo nezamilovat a nefandit jim, aby všechno zvládli. Moc pěkný příběh.

Lucie.285
01.08.2023 5 z 5

Tohle byla prostě nádhera. Abbi je po těžké autonehodě a David je její fyzioterapeut. Slow burn romantika, plná krásných okamžiků, ale i těžkých chvil. David neměl chybu, jak se staral o sestru, ale i o Abbi i přesto, že věděl, co její otec provedl jejich rodině. Prostředí bylo tak perfektně a profesionálně popsáno, že jsem si musela zjistit, zda autorka není z oboru. Tak není, ale její sestra ano a je to neskutečně znát a příběhu to přidává na opravdovosti. Líbila se mi i povaha Abbi, všechno ráda řešila hned, byla upřímná a tvrdě dřela, aby se z toho dostala. Jejich společné cvičení a doteky, které nabíraly na intenzitě, byly skvělé. Budu se těšit na druhý díl, který by měl být o sestře Jane.

punkgirl97
31.07.2023 4 z 5

(SPOILER) Nacházíme se v prostředí rehabilitačního centra, kde si Abby léčí nejen fyzická zranění, ale i psychické trauma, které zažívá po autonehodě. Abby je z bohaté rodiny - má skoro vše, co by chtěla, až na jednu podstatnou věc (osobní zájem své rodiny). David je naopak dříč, který bojuje o každou korunu, aby uživil sebe i svou sestru Jane, po smrti matky zbyli jen oni dva. Noo náhoda je svede dohromady, akorát David s Abbi za každou cenu dělat nechce, chcete vědět proč? Určitě kniha stojí za přečtení.

Příběh je jemné pohlazení po duši, i přesto, že David i Abbi v sobě nosí oba mnoho bolesti. Dokážou se přesto přenést a najít si k sobě cestu pomoci fyzioterapie? Příběh se opírá především o fyzio, což mi vlastně vůbec nevadilo, naopak to byla příjemná změna! Obdivovala jsem Davida, jeho znalosti v oboru, ale i vnitřní sílu vše zvládat prakticky od mala. Celý příběh je prostoupen ne jedním tajemstvím, ale jedno je opravdu velké a celkové poodhalovaní a následné řešení mě moc bavilo, ačkoliv by člověk čekal něco drsnějšího. Na druhou stranu lidé nejsou jen zlí, takže jsem ocenila tento průběh. Byla to vítaná změna.
Svět sám o sobě je plný záštiplných lidí.

jana1874
28.07.2023 5 z 5

Tohle byla krása.
Oba hlavní hrdiny jsem si zamilovala.
Abby to měla v hlavě v některých věcech dobře srovnané - co je správné a co ne. A David byl zlatíčko.
Určitě si od autorky přečtu další knihy.
"Na rychlosti nezáleží. Důležitý je pouze směr."

kristy.books
28.06.2023 5 z 5

Novinka Ever od novej nemeckej autorky Nikoly Hotel ma veľmi milo prekvapila. Romantický príbeh o terapeutovi a jeho pacientke mi naozaj sadol. Táto téma nie je v príbehoch až taká častá, takže to pre mňa bolo príjemné spestrenie.

Abbi síce vyrastala v bohatej rodine, ale nebola to žiadna rozmaznaná fiflena. Bolo to milé, priateľské, inteligentné mladé dievča s hlavou i srdcom na správnom mieste. Práve prežívala jedno z najťažších období - po ťažkej autonehode trpela veľkými bolesťami, a tak nedôverovala žiadnym lekárom a terapeutom. Ani sa jej nečudujem, keďže jej lekár, známy jej otca, bol otrasný a správal sa nanajvýš neprofesionálne. Jej mamu som najskôr nemusela, k dcére sa správala ako k nejakému robotovi, ktorého potrebujú len na vytvorenie rodinnej idylky pred svetom. Aspoň, že ku koncu trochu ukázala aj svoju lepšiu stránku. S jej otcom to bolo presne naopak - najskôr mi prišiel celkom fajn, no v posledných kapitolách si to u mňa pohnojil.

David bol skvelý, jeho život by sa však nemohol viac líšiť od toho Abbinho. Už od detstva mal toho na pleciach veľmi veľa - otec ich opustil, sestra bola chorá, mama mala niekoľko zamestnaní, no aj napriek tomu žili z ruky do úst, takže bol nútený predčasne dospieť. Pred pár mesiacmi jeho život zasiahla ďalšia tragédia, po ktorej sa dozvedel veci, o ktorých doteraz netušil. Život sa s ním nemaznal, neraz mi kvôli nemu pukalo srdce. Bol to veľký dobráčisko, či už v osobnom, ale aj v pracovnom živote. Vďaka nemu sme mali šancu nahliadnuť do práce fyzioterapeuta, čo ma dosť zaujalo. Bol to odborník (aj Abbi veľmi pomohol a všimol si veci, ktoré ostatným unikli) a s pacientmi mu to išlo naozaj výborne.

Romantická linka sa vyvíjala pomaly, čo mám veľmi rada. Davidovi sa postupne darilo získať si dôveru Abbi, čoraz viac sa zbližovali a ja som si celý tento proces užívala. Často som sa usmievala ako slniečko na hnoji. Bola tu však jedna vec, o ktorej Abbi nevedela a ktorá nad ich vzťahom visela ako Damoklov meč.

Za mňa vám môžem Ever: Když se mě dotkneš len odporučiť. Som veľmi zvedavá na druhý diel o Davidovej sestre.

AnnaNes
12.06.2023 5 z 5

Tohle byla tak milá knížka. Ráda si přečtu příběh, který není plný dramatu.

stana5842
04.06.2023 2 z 5

Za mě, můžu říct, že to bylo dlouhé čtení. Příběh se vlekl, nic zvratného tam nebylo. Skončilo to dobře, bez hádek, všichni se mají rádi a vlastně nic se nestalo. Všechno vlastně je v pořádku.

Štítky knihy

fyzioterapie romance

Autorovy další knížky

Nikola Hotel
německá, 1978
2023  86%Ever: Když se mě dotkneš
2023  89%Blue: Kdekoli mě najdeš

Kniha Ever: Když se mě dotkneš je v

Právě čtených2x
Přečtených146x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených6x
Knihotéce175x
Chystám se číst151x
Chci si koupit24x
dalších seznamech4x