Královská hra 4

Královská hra 4 https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452280/bmid_kralovska-hra-4-ldX-452280.jpg 4 92 9

Královská hra série

< 4. díl >

Královská hra už jednou proběhla?! K Nobuakimu, zaplavenému smutkem a pocitem bezmoci, se dostane zpráva o vesnici Jonaki, ve které kdysi proběhla Královská hra! Přišlo při ní o život 18 z 32 žáků 1. B. Je tahle zpráva nadějí, nebo jen začátkem dalších tragických událostí?

Literatura světová Komiksy Thrillery
Vydáno: , Crew
Originální název:

Ōsama Game #04


více info...

Přidat komentář

Corso
16.07.2022 2 z 5

(SPOILER) Doslova citit, ze asi po druhej casti sa rozhodlo o ukonceni serie. Prichadza asi aj najlepsia pasaz (v opustenej dedine). Logicke preslapy vsak pokracuju a som zvedavy ako to vyvrcholi.
SPOILER!!!
Nevies ako rychlo vyvrazdit kopu postav, ktore ti (asi mali vydrzat na velku seriu). Pozabijaj ich ak PLACU!!! Preco?? Len tak, lebo nemaju robit nic "co nie je prikazane v hre". Neviem preco nik nezomrel ked si umyval nohy. Tiez nemusis robit. Zda sa vam moje hodnotenie ako hejt? No to si pis.
Aby som citoval klasiku.... Vidim cejtim velke zle.

Kate18
23.04.2022 5 z 5

Nobuaki s pár spolužáky dál pátrají po vodítku ke Králi. Povede se jim zjistit, že Královská hra už někdy proběhla a tak se vydá po stopách do vzdálené vesnice. Jenže mezitím stále chodí zprávy s příkazy a s tresty.


Lenka.Vílka
08.01.2022 5 z 5

Hodně emotivní a napínavý díl. Na začátku spousta emocí, obviňování a křiku. A hlavně žádné slzy!

Druhá polovina a vejlet za poznáním minulosti hry byla vážně skvělá  :) a konec vážně napínavej!

Jenom mám trochu obavy. Vzhledem k ději a že je přede mnou poslední díl. Snad autor stihne říct všechno, co potřeboval. A čtenář bude dostatečně uspokojen ohledně Krále a celé hry...

Terva
04.07.2021 5 z 5

Co se to děje!!!!
ÁÁÁ
Co to má bejt!!!
AH?
Krvácím!!!

Žáci 1.B ze střední školy v Tamaoce už nám pěkně prořídli. Vlastně na počátku této knihy si to můžete celé spočítat. Už je jich víc po smrti, než na živu. Zůstává jen pouhopouhých čtrnáct kusů. A navíc hned na počátku to postihne dalšího. Je však pravda, že scéna s rukama je dost brutální. Být barevná cáká krev až k vám do pokoje.
A to je teprve začátek, počkejte na další smrt. Fakt je to čím dál brutálnější.

Citát: I když ti někdo řekne „nebreč“, tak to má limity.

Jenže, problém je v tom, že čím dál jsou smrti žáků třetí bé, pardon, první B (Právě jsem si vzpomněl na Sluchátko) rafinovanější a brutálnější, stávají se tím i nepochopitelnější a neuvěřitelnější. Jsem zvědav, zda a jak to později tvůrci vysvětlí. Ale zatím je to stále zábava a ještě je spousty masa na porážku. Kresba je klasika a scénář je sice čím dál víc zamotanější, ale o to víc se čtenář těší na rozuzlení.

Citát: Zoufalci nakonec umřou, ať jim budeš pomáhat jakkoliv.

sgjoli
21.05.2021 4 z 5

Tento díl mi přišel o chloupek slabší než ty předchozí, ale jen o málo. I tak hodnotím poměrně vysoko. Je to o trochu klidnější a méně brutální část, ale i tak se tu děj utěšeně posouvá kupředu. Přichází nové informace a je tu skvělý posun k tomu odhalit, kdo stojí za všemi událostmi. To se mi na téhle sérii líbí - že to nestojí na místě.
Postavy se potácejí na hranici svých možností, snaží se uspořádat myšlenky a vstřebat události posledních dní. To vše, aby na konci přišel další zvrat.
Tato série si mne prostě získala. Nečekaně, ale o to jsem radši. :-)

TonyStarkless
09.12.2020 4 z 5

Člověk se nestačil ani rozkoukat a už byl na konci. Všechno vzalo rychlý spád. Doufala jsem, čekala jsem, že se aspoň trošku poodhalí král, ale ono nic. Jen hromadu mrtvolek. Tak nějak tuším, že to bude jen blbej sen...

Annkag
06.12.2020 4 z 5

Jsem hrozně zvědavá jak to vlastně dopadne.
Z tohoto dílu mám zvláštní pocity
Stále nevíme kto je král a přídě mi že vzhledem na postavy byli žně...uvidíme co to udělá s pokračováním
Hlavně jsem aby úplně nepochopila závěr.Prišlo by to trocha nedotažený.

-Endy-
13.10.2020 3 z 5

Tento díl byl možná až moc rychlý. Tahle manga sama o sobě nemá tolik stran jako jiné, navíc stránky překotně otáčíte a hltáte hyperčtivý obsah. Je to škoda, jelikož pak není čas všimnout si pěkné kresby...takže jsem to potom vzala hezky znova s důrazem na obrázky - jeden celostránkový art s postavou Mami mě obzvláště potěšil :-D a vizuál v závěru mi připomněl psycho(pa)tickou Kakizakiho Skrýš.
Nu, do března 2021, kdy má vyjít pětka, je daleko. Těsně před vydáním budu muset předchozí díly pročíst znovu.

LuiSummer_
12.10.2020 4 z 5

Baví mě to, jediná nevýhoda je, že to má člověk přečtené během chvilky. Proto je možná lepší číst jako celek, jelikož konce jsou vždy velmi otevřené a čekání na další díl akorát přeruší napětí.

Autorovy další knížky

2019  79%Královská hra 1
2019  81%Královská hra 2
2021  63%Královská hra 5
2020  81%Královská hra 3
2020  80%Královská hra 4