Kosti

Kosti https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29256/bmid_kosti-P9h-29256.jpg 4 64 7

Alex Delaware série

< 23. díl >

Anonymní volající měl divný tón v hlase: „V mokřinách je mrtvola. Opravdová mrtvola!“ Bohužel se ukázalo, že to nebyl nevydařený pokus o vtip, ale drsná pravda. V Ptačí mokřině bylo skutečně nalezeno mrtvé tělo mladé ženy. A když policisté vzápětí naleznou kosti několika dalších obětí, je na místo činu povolán detektiv Milo Sturgis. Zavražděné ženy byly prostitutky – tedy až na poslední oběť, talentovanou muzikantku z východního pobřeží, kterou si najala jako učitelku hudby místní zámožná rodina. Selena Bassová do hrůzného panoptika v mokřině jaksi nezapadá. Pochybnosti vzbuzuje i skutečnost, že Selenini bohatí zaměstnavatelé nejsou k nalezení. Když vzápětí zmizí i správce jejich domu, všichni se tváří, jako by se tím celá věc vyjasnila. Milo Sturgis a Alex Delaware jsou ovšem daleci toho, aby se nechali uchlácholit snadným řešením. Ponoří se do případu ještě hlouběji a odhalují znepokojivé pravdy o obětech, potenciálních obětech i podezřelých… Zdroj - nakladatelstvi Domino... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Domino
Originální název:

Bones , 2008


více info...

Přidat komentář

kalache
09.03.2024 4 z 5

...ještě dám autorovi jednu šanci a pak...

Stanas513
22.07.2019 4 z 5

Trochu více zamotaný děj, ale napínavý a čtivý příběh.


ArwenAragorn
10.06.2017 5 z 5

V mokřině se na začátku příběhu najdou mrtvoly - a nejsou zdaleka poslední. Detektivka je možná slabší než některé, které jsem od autora četla, ale pořád si zaslouží plný počet hvězdiček.

DickBach
12.09.2016 1 z 5

Tahle kniha mně nebavila ani docela málo. První půlka jakž takž ušla, ale dočítání bylo "nucené". Ani jsem nebyla zvědavá kdo je vrahem, vlastně jsem ani nebyla zvědavá jestli vůbec umřeli... :o( Chvilkama jsem se i ztrácela v postavách. Připadalo mi, že spisovatel "z rukávu" vyhrabal dceru z pátého kolena o které se možná na začátku zmínil, ale nebyl si úplně jistý, zda ji v pozdějším ději bude potřebovat. Kellerman píše dobře, ale tohle je nějaký omyl. Bohužel.

ovpana
01.02.2015 4 z 5

Hezká kniha,napínavý příběh

nikajeptiska
30.11.2012 5 z 5

Kniha se mi moc libila, prisla mi pruzna a dej se odvijel rychle a celkem spadove.

Viviana
23.02.2011 2 z 5

Na Kellermana těžký průměr. Nevím, možná to bylo i mojí momentální náladou, ale poslední třetina mě už nějak ani nebavila. Zaujala mě hláška jakési postavy z téhle knihy, při pohledu na detektivky... něco jako že ve skutečnosti je vyřešeno 60-70% případů, kdežto v knihách je to sto procent. Detektivka, na jejímž konci by nebyl dopaden vrah, by mě asi naštvala, ale pořád lepší než tenhle šedý průměr. :)

Edit: dala bych dva a půl bodu, ale bohužel to nejde. :)