Koření pro každé vaření
Dagmar Lánská
Rádce jak používat koření, kolik druhů máme ......, vydal Jaroslav Lončák ve spolupráci s firmou Avocádo, kniha je doplněna obrazovými ilustracemi a recepty.
Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1994 , Práce , Avokádo , Jaroslav Lončák - L printvíce info...
Přidat komentář
31.03.2013
Je dobré se do takové knihy kouknout a zjisti kolik je druhů koření. Člověk o spoustě z nich ví, ale nějak je zapomíná používat.
2
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1990 | Plané rostliny v kuchyni |
2006 | Jedlé rostliny z přírody |
1994 | Koření pro každé vaření |
1987 | Z lesa i ze zahrady od jara do zimy |
1970 | Rok na naší zahrádce |
Kniha Koření pro každé vaření je v
Přečtených | 19x |
Doporučených | 1x |
Knihotéce | 54x |
Chystám se číst | 1x |
Chci si koupit | 4x |
Koření moc nepoužívám. Pokud se potřebuju o koření něco dozvědět, tak se do ní občas podívám.