Kočka, která se znala s kardinálem

Kočka, která se znala s kardinálem https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21924/bmid_kocka-ktera-se-znala-s-kardinalem-661f668eb48d6.png 4 46 6

Kočičí krimi série

< 12. díl >

Jim Qwilleran, vysloužilý novinář s mocným knírem a slabostí pro siamské kočky zatoužil po samotě a přestěhoval se. Co našel hlučné sousedy, drobného ptáčka, který z plna hrdla, přesněji z plna červeného hrdélka křičí, že z toho kočky div nepřijdou o rozum, a k tomu ještě mrtvolu v zahradě. Je to všeobecně neoblíbená produkční nové pikaxské scény, a nezemřela z přirozených příčin. Podezřelí jsou všichni herci a Qwill prostě musí zasáhnout, což znamená, že zasáhne Koko, geniální kocour detektiv, a opět předvede, co v oboru zločinu dokáže.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

The Cat Who Knew a Cardinal , 1991


více info...

Přidat komentář

Česneksmedem
25.03.2020 5 z 5

Znám jednu dámu, která tuto sérii zbožňuje, takže jsem nahodile přečetl jeden díl a musím konstatovat, že je to příjemné počteníčko. Není to žádná zběsilá jízda, ale taková lehká, mírně intelektuálně laděná detektivka. Navíc se vám zde připomínají i spisovatelé, na které jsme již pozapomněli, jako například Macaulay nebo Chaucer. Knihu doporučuji!

p.pavlina
30.03.2018 5 z 5

Opět skvělé odpočinkové čtení. Výsledek mě překvapil stejně jako vždy. Doporučuji pro pohodové dny u detektivky.


Romžiry
11.07.2017 5 z 5

Velmi pohodové čtení. Doporučuji.

martiline
25.11.2016 5 z 5

Kočičí detektívky mne nikdy nepřestanou bavit :-).

Majdule
16.11.2015 4 z 5

Qwill se stěhuje do stodoly, Polly flirtuje s jiným mužem, Koko se přátelí s kardinálem a na Qwillově pozemku je zastřelen nesnesitelný režisér amatérského divadla a ředitel střední školy v jednom. Napínavé, čtivé, zábavné. Nad průměrem. Spoiler! Polly v jednu chvíli čeká nabídku k sňatku, která nepřijde a právě tady bude zakopaný pes tohoto vztahu.

anibeni
22.01.2014 5 z 5

Opět další skvělý díl ze série Kočičí krimi.. Miluju tuhle sérii, je to pro mně skvělý relax a oddychové čtení mezi náročnějšími knížkami.. Žádné zbytečné zdlouhavé pasáže nebo žvásty o ničem, ale prostá fakta, skvělý příběh, vtipná kočičí vsuvka a detektivní zápletka dělají tuhle serii vyjímečnou..