Pravidla důvěrných vztahů

Pravidla důvěrných vztahů
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/188180/pravidla-duvernych-vztahu-188180.jpg 4 85 85

Klub dobrodruhů série

< 3. díl

Kapitán Bradshaw Carroway miluje moře celou svou duší. Když v bitvě přijde o přítele, začíná pochybovat, zda je ten krvavý život ještě pro něj, ale starost o skupinku nudných aristokratů mu nepřipadá o moc smysluplnější. Bohužel jich má zrovna při této plavbě plnou loď... Jedna pasažérka však přece jen upoutala jeho pohled: uhrančivá kráska, jejíž půvaby a hbitý jazyk by ho lehce mohly přimět k porušení všech pravidel. Slečna Zephyr Ponsleyová procestovala celý svět, ale na poli lásky je naprosto nezkušená. Nikdy si neosvojila umění tance či dokonce flirtu. Avšak vědecká zkoumání ji přivedla k poznání, že pokud jde o neodolatelnou přitažlivost mezi dvěma jedinci, žádná pravidla neexistují. A nyní možná také zjistí, že žádné dobrodružství není tak nebezpečné – a příjemné – jako poddat se vášni...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Rules of Engagement , 2010


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
12.04.2023 4 z 5

Sice jsem zpočátku nepochopila, proč zrovna Shaw je v Klubu dobrodruhů. Ale někdy se prostě člověku nemusí osobně stát nějaké příkoří či fyzicky bolest, přesto může mít zraněnou duši.
Rozumný a relativně klidný Shaw dostane za protějšek upřímnou a inteligentní Zephyr, která jej pošťuchuje a zároveň baví. A oba na společné cestě a výpravě v jednom pochopí, co chybí tomu druhému a i jim samotnému. Vtipné hlášky a situace a romantika s objevy zaníceného botanika mi pomohly se odreagovat. Super.

Jass
24.02.2021 3 z 5

Za mě asi nejlepší díl série, nicméně to nic nemění na tom, že je to přeci jen trochu zklamání.
Je ode mě hloupé chtít od historických romancí něco víc, je ode mě obzvlášť hloupé chtít něco víc od Susanne Enoch, jenomže premisa téhle knihy je sen, který jsem ani nevěděla, že mám, dokud jsem se do téhle knihy nezačetla. Dobrodružný objevný příběh se potkal s anglickou romancí a... téhle kombinace v životě potřebuju víc. Bohužel se autorka rozhodla využít většinu písmenek na vnitřní rozervanost a nerozhodnost hrdinů, co že teda vlastně od sebe chtějí. Měla nespočet možností, udělat s příběhem něco zajímavého, ale ona se zas a znovu vrací k přihlouplým pravidlům a etiketě... Konec byl pro mě osobně trochu zklamáním, i když nevím, proč jsem byla natolik pošetilá, abych očekávala něco jiného...


Maruš.D
23.01.2021 4 z 5

Vůbec jsem nečekala, že se mi kniha bude nakonec tak líbit. Že začátku jsem se docela nudila a nevím proč jsem se musela nutit číst. Asi u 3-4 kapitoly jsem se začala bavit a nakonec je to za mne nejlepší kniha z celé trilogie. Na Shawův příběh jsem se těšila už od čtení o jeho bratrech a naprosto nezklamal. Zephyr byla že všech žen z této trilogie nejméně otravná. Líbilo se mi, že se jen tak nedala. Moc jsem nechápala ty drahoty kolem manželství a budoucnosti, ale to mi vynahradil zbytek knihy. Cestování po moři, zvládání všech nesnází, na které narazili a k tomu ta romantika.. za mne super kniha!

senoritar
27.10.2020 5 z 5

Naprosto úžasná kniha, která mě strhla natolik, že jsem ji nemohla odložit, dokud jsem nebyla na konci. Uvítala jsem, že se tentokrát děj neodehrává v Londýně, tedy se neustále neomílalo možné poškození pověsti a celkově atmosféra byla mnohem více uvolněná. Vztah ústřední dvojice byl skvěle napsaný - od prvního setkání se postupně prohluboval až gradoval dojemným závěrem. Byla jsem i moc ráda za setkání s některými postavami z předchozích knih. Rozhodně povedený díl.

rampapa
10.09.2018 5 z 5

Nádherná knížka o pěkném příběhu.

vcielka
17.08.2018 5 z 5

Az na to, ze mi vobec nesedeli casy a vek postav a hlavne najmladsieho brata, kedze podla predchadzajucich knih s Carrowayovymi by mal byt uz teraz ovela starsi a vlastne vsetci boli akosi casovo pomyleni, tak to bol velmi pekny pribeh. Je sranda ked clovek cita predchadzajuce knihy kde sa vyskytuhe Shaw, ze ho vnima uplne inak ako v knihe kde uz sa mu venuju ako hlavnej postave.

Kiwicatko
05.10.2017 3 z 5

Predchozi dily se mi libily o trochu vic, ackoliv i tento pribeh se cetl dobre.
Zklamanim ale bylo, jak uz nekdo uvedl nize, ze hlavni hrdina nebyl zranen, zlomen nebo jakkoli nucen hajit svou cest tak, jak tomu bylo v ptedchozich knihach.
Nedokazu pochopit, ze ziskal pozvani do Klubu jen proto, ze si najednou nevedel rady se zivotem po smrti pritele. Asi jsem cekala neco jineho v jeho zivote.

LilianaFalcon
12.02.2017 3 z 5

Já si klub dobrodruhů strašně oblíbila, takže jsem byla zklamaná, že se zntoho vytratilo to, co bylo v předchozích dílech. Tenhle hrdina nebyl zlomený, nepotřeboval napravovat ani hájit svou čest, najednou to prostě bylo úplně jiné a mně připadá, že tomu něco chybělo. I když obvyklá romantika a ani dvoření či svádění nechybělo.

kacaaba
22.07.2016 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Jako všechny od této autorky. Hrozně se mi líbí, jak se tam proplétají postavy z předchozích knih.

machrus
16.03.2016 4 z 5

Po dlouhé době jsem zase sáhla po této autorce. Tyto romantické knihy už se někdy až moc dějem opakují a říkáte si, je to stále to samé, ale Enoch si najde vždycky děj, že je to opět něco co vás prostě baví. Její knihy mě zatím vždycky bavily. Prostě se u nich nenudím.

havrmoni
23.09.2015 5 z 5

Kromě prvního dílu,byly ty dva ostatní super. Ráda bych si přečetla knihu o vévodovy co založil klub dobrodruhů. Zajímavá postava,tak třeba něco vyjde pokud to napsala.

miruska1
29.08.2015 5 z 5

Tato sa mi pačila najviac z celej serie

jaja1989
02.07.2015 4 z 5

Dobrá kniha, ikdyž mě někdy hlavní hrdinka štvala:)))

Katera
20.07.2014 4 z 5

Kniha se dobře četla. Konečně trochu víc napětí a dobrodružství. Trochu to připomíná sérii Černé kobry od Stephanie Laurens. A ta se mi taky moc líbila. Kapitán Bradshaw je správný rebel a sympaťák, jen si nedovedu představit, že by takový chlápek byl schopný kvůli ženě opustit na vždy svou loď i posádku ... Zephyr se mi taky líbila jak se ničeho jen tak nezalekla. A roztomilé mi přišly její výměny nározů s kapitánem. Zkrátka to mezi nimi jiskřilo od začátku a i když to bylo záhy jasné, jak to s nimi dopadne, tak mě příběh bavil :-)

barborelka
13.07.2014 5 z 5

Táááák :-) po dlouhé době jsem byla s knihou od SE spokojená.....tato série mě za srdce nevzala, tak jsem se bála, že i tento počin nebude nic moc, ale naštěstí jsem se spletla ;-)
Možná to bylo tím, že Shaw nebyl jen válkou poznamenaný voják, ale stále se plavil po moři.....a moře a piráty já můžu :-D.
Zephyr jsem si oblíbila hned pro její ostrý jazyk a neohroženost s jakou se vrhala do dobrodružství.
Při čtení jsem se i nasmála....(zmínka o Zephyr a kudlance, mluvící papoušek a jejich svatební noc....)
Četlo se krásně a těším se na další knihu od SE, snad se nějaké dočkáme, když ted Domino nebude vydávat další his.romance!