Klobásy, párky a salámy

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevte svět lákavých klobás, párků, salámů a dalších masných výrobků. Na 300 barevných fotografiích vás seznámíme se specialitami jednotlivých zemí a oblastí. Připravte přátelům klobásové hody. Nechte se inspirovat více než 40 lákavými recepty z celého světa. Vyzkoušejte svou zručnost a pokuste se vyrobit domácí klobásy, salámy, jelita nebo chorizo......celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162338/klobasy-parky-a-spol-162338.jpg 51
Nahrávám...

Komentáře (1)

Kniha Klobásy, párky a salámy

MBubu
30.05.2013

Super encyklopedie, plná krásných a lákavých fotek. Rozhodně to obohatilo mé kulinářské znalosti a už nebudu tápat při výběru různých klobásek hl. zahraničních. Taky mě nikdy nenapadlo přemýšlet, jaké uzeniny mají třeba v Laosu nebo v Africe :)