Komentáře knihy Kalanetika

kopeceli
23.07.2025

Už dávno nevím, jak jsem se ke knize dostala. Pracovala jsem v nemocnici a moje záda dostávala zabrat. Hledala jsem pomoc od neustálých bolestí, možná mi ji někdo doporučil. A pak jsem léta denně cvičila, zbavila se bolestí zad, kolena, chodila svižně a nehrbila se. S malými dětmi nebyl čas, začala jsem vynechávat a nakonec cvičit přestala. Teď je nejvyšší čas, abych se ke cvičení vrátila, proto jsem prohrabala knihovnu, knihu znovu přečetla a hurá na karimatku!

sara5144
23.01.2021

Callan kalanetiku sama vymyslela. Sama sebe jí vyléčila a založila studio a mnoha lidem pomohla od bolestí. A přitom to vypadá jako balet, gymnastika, posilování, protahování. Pokud si člověk chce pořádně zacvičit mnoha sladěnými styly je kalanetika to pravé.

verka5083
11.06.2020

Skvělá knížka na cvičení. Hodně mi pomáhá, když mě bolí záda nebo se potřebuji jen protáhnout. Určitě moji doporučit.

renata1264
14.06.2018

Ahojte....ja mám na sebe odskúšanú kalanetiku....mimochodom úžasná po pôrode( ja mám 5 pôrodov)...na váhe mínus 4 kg a 12cm v páse...a vždy, keď nemám energiu....odporúčam

kap66
04.09.2017

Opravdu viditelně funguje - dva roky po druhém porodu jsem měla díky cvičení postavu, se kterou jsem byla spokojená. Hodina je ale dost; a taky trochu trpěly klouby, zvlášť kyčle. Ale kdo ví, byla jsem samouk, třeba jsem dělala nějakou chybu. Ze začátku nejhorší, ale postupem času nejlepší (když jsem zesílila a naučila se to) mi přišly cviky na břišní svaly. Jsem přesvědčená, že i ta zkrácená čtvrthodinová varianta by byla účinná, i když ji autorka prezentuje jenom jako udržovací. Kalanetika už je asi dnes vytlačená jinými typy cvičení, ale mně vyhovovalo, že jsem si mohla cvičit sama a doma.

ji7967
05.05.2017

Na knize je vidět, že je přece jen trochu "retro"... ale rozhodně jí to neubírá na účinnosti a skvělé technice cvičení. Za mě super - tedy hlavně to cvičení ;)

jakafe
17.09.2015

Doma cvičím jen a pouze kalanetiku, protože ta tělo skutečně krásně tvaruje a zeštíhluje.

cat5
27.08.2015

Díky Callan za to, že jsem konečně našla sport, který funguje a baví zároveň.

vlckovka
15.08.2014

Věčný evergreen. Kniha dodává detailní základ jak cvičit (včetně fotek a přesných popisů), zároveň je zmíněno jak se autorka ke Kalanetice dostala a dodává pochopení v čem je cvičení jiné. S kombinací videa a této knihy je to ideální způsob jak se cvičení věnovat správný (zdravým) způsobem.

adelinka
27.12.2013

prečo som prestala podľa tejto knihy cvičiť???? cvičením som začla po prvom pôrode a váhu a postavu som mala lepšiu ako v puberte, teda pred pôrodom.....no musím sa k cvičeniu vrátiť.....

kika 13
17.02.2013

Jistý čas jsem toto cvičení měla ráda.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi