Jsem příliš mladá, abych zestárla

Jsem příliš mladá, abych zestárla https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371020/bmid_jsem-prilis-mlada-abych-zestarla-m5L-371020.jpg 3 5 2

Jak si udržet vitalitu a zdraví po celý život? Jak z něj vytěžit maximum? Existuje spousta knih se „zaručenými radami“ jak omládnout a starat se o sebe. Málokterá z nich však vychází z natolik osobních a niterních zkušeností jako publikace Jsem příliš mladá, abych zestárla mezinárodně úspěšné stylistky a vizážistky Aleny Klenot. Pokud máte pocit, že svůj život jen přežíváte a nikoliv prožíváte, je novinka z Nakladatelského domu Grada tím správným impulzem ke změně. Alena Klenot žije přes 30 let v zahraničí, procestovala však celý svět. Několik měsíců žila v Asii, na Filipínách a v Hong Kongu. Navštívila Jižní Koreu a pracovala také v Austrálii. Díky svým zkušenostem získala návod na fyzickou i duševní vitalitu a mimo jiné také přehled, co se děje s ženami všude na světě, jak o sebe pečují a jaké mají názory na stárnutí. Ve své literární prvotině proto předkládá lékaři a životem ověřená fakta a zároveň vyvrací fámy, které se ke zdravému životnímu stylu vážou. „Pořádala jsem v Praze semináře a mnoho žen mi říkalo: Já bych přišla, ale nemám čas. Takže jsem se rozhodla, že určitě mohou číst a nemusí nikam chodit, abych jim objasnila velice zajímavou teorii bioidentických hormonů, které umí rozhodně zlepšit život. Anebo abych jim dala jen o nich vědět pro případ, když už se necítí jako dříve,“ vysvětlila autorka původ knihy. Kniha je zaměřena na ženy ve zralém věku, věnuje se otázkám jak elegantně stárnout a zachovat si krásu a pružnost do pozdního věku. Zaměřuje se na jídelníček, životní styl, líčení, cvičení a na psychickou pohodu žen.... celý text

Ehwaz
Ehwaz
27.08.2022 odpad!

Nesmyslný americký blábol o tom, že jediným smyslem života po padesátce je chodit po doktorech a předepisovat jim, jaká mi mají udělat vyšetření, cpát se hormonálními a vitamínovými doplňky, přestěhovat se nad obchod s biopotravinami a pokud by vám náhodou ještě zbyly peníze, tak je roztočit v kosmetice a službách. Jo a kdybyste to další náhodou nevěděli, tak typická česká žena je úplně mimo a vůbec netuší, o čem je svět.

... i když jedno prvenství tahle kniha určitě mít bude. Nejdelší předmluva, jakou jsem kdy četla - 16 stránek o tom, kde a s jakou "celebritou" se autorka v životě setkala. V jednom z letošních témat Čtenářské výzvy bude fakt top. Nebo cool...?

Pokud ji ještě budu mít, VĚNUJI ZDARMA. Pište do zpráv

regulax
regulax
01.10.2018 5 z 5

BIBLE proti stárnutí! Komplexně popsaný antiaging dnešní ženy. Krásná Alena předává životní rady a nabízí i své produkty. Je mnoho knih s touto tématikou, ale tato mi byla sympatická a už se těším až si dám lapacho či maca tea.


Štítky knihy

pro ženy zdraví hygiena životní styl krása zdravý životní styl stárnutí

Autorovy další knížky

Alena Klenot
česká, 1959
2004  0%Krása na dosah
2018  56%Jsem příliš mladá, abych zestárla
2018  0%Anti-aging diář

Kniha Jsem příliš mladá, abych zestárla je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce2x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x