Je tohle vůbec láska?

Je tohle vůbec láska? https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432803/bmid_je-tohle-vubec-laska-Cwz-432803.png 3 29 14

Věk mezi čtyřicítkou a padesátkou je směšný, zjišťuje Bea. Jednou se cítí mladá a k nakousnutí, a pak se zase přihlásí návaly horka a výkyvy nálad. A navíc ji odkopl přítel kvůli mladinké holce. Frustrace dosáhne vrcholu, když se její 64letá matka Rossi a 19letá dcera Mona vytasí s novými milenci – a oba jsou v Beině věku. Bea se rozhodne, že poprvé zkusí být šťastná bez mužů. Pak se ale objeví Theo, který je na první pohled ten naprosto nepravý, ale způsobuje jí jeden nával horka za druhým. Tři ženy tří generací hledají lásku – a nacházejí ji tam, kde by ji nejméně čekaly.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Wie heiß ist das denn? , 2018


více info...

Přidat komentář

Sidheag2
02.10.2023 5 z 5

U mě dobrý.
Jasně, že přitažený za vlasy, ale to se u téhle literatury dalo čekat.
Pro mne to byla pohoda a relax. Hlavně změna žánru. Nenáročné pro paměť, jen oddechovka.
Nic jsem neočekávala a byla jsem mile překvapena. Četlo se to skvěle a hlavně jsem se u toho i zasmála. Což je u slaďárny bonus. Bylo tam i dějové “napětí, které autorka udržela v podstatě až do konce. A to jsem si chvílemi myslela, že už vím, jak to dopadne A k mojí radosti se to zase zamíchalo a dalo se číst dál.

babystar
05.03.2022 3 z 5

Příběh o hledání sebe sama i o tom, jak se vypořádat se syndromem "opuštěného hnízda". Když to vše zvládnete na výbornou, tak přijde i ta pravá láska. Milé bylo to, že zde vystupovaly některé postavy z románu "Udělám ti ze života peklo", Na druhé straně to pro mne nebyla taková zábava jako ve dříve čtených knihách autorky.


Madi
04.03.2022 odpad!

Dala jsem to k části, kdy Theo přijde do opery v rozervaných džínách a smokingu a Bea si vychvaluje jak je cool. Dál už to nejde.
A jakože nazývat svojí dceru broskvičkou, kočičkou a koroptvičkou???

Allla9
28.09.2021 3 z 5

Četla jsem od autorky vše, co napsala. Vždycky to bylo perfektní. Tentokrát takové hodně zvláštní. Tak snad příště opět plný počet hvězdiček.

ruzickova-kate
08.07.2021 3 z 5

Pribeh byl hezky, konec dobry, ale preklad jak od google translatoru, nektere vety by tak Cech proste nerekl. A ten cechackovsky prizvuk (“Je to dobry” misto “je to dobre”) mi tam vylozene vadil.

DominaCZ
14.05.2021 odpad!

Jakože skřivan miluje zpěv, květina jarní slunečka zjev.
To je báseň.
Hnus... že? Nicméně dívčina 19 let se rozjuchá, začne skákat a tleskat a kvičet: "Hej hej jak vidím, dva moji nejmilejší človíčci se už sčuchli!"

Matka přemítá jak je možný, že to nedělá s divokýma klukama, ale proč nechává profesora, aby si do postele zatahl takovou MLADOU BROSKVIČKU...do pr*ele a dost.
Z těch zdrobnělin už fakt bleju, spustil se mi menses i bez očkovacího čipu a je mi fakt bl.bě.
Je to odporný a já, když si to teď vzala omylem podruhý, tušila, že je to špatně.

Opravdu bylo. Tohle nečtěte. Od tý baby je všechno stejně de*ilní a naivní.

jasmína
14.02.2021

Knihu jsem odložila během pár stránek, na tohle opravdu nemám......

Lenka0805
25.11.2020 2 z 5

Další z příběhů od Ellen Berg, i když už nebyl tak zábavný a vtipný jako předešlé povídky, tak celkem dobrý román o lásce.

yonda
01.11.2020 3 z 5

Klasická odpočinková kniha, ale i od té bych čekala trochu víc. V první řadě jsem nepochopila, proč dizajnérka, která je ve svém oboru na hranici geniality, krachuje. Pak stačil jeden inzerát a voala vše je zachráněno! Komentovat její jednání s muži, už snad ani nebudu...Nevím, možná, že je plno žen po čtyřicítce, které mají spousty supervhodných nápadníků ....a to i v případě (spoiler), že jsou těhotné s někým úplně jiným....

Nymfadora.T.
01.09.2020 3 z 5

Nebylo to špatné, jako oddechovka ideální, a konec tak , jak má u slaďárny být...a Theo se mi líbil od začátku...za mě dobrý :-)

Tereyciiik
27.07.2020 4 z 5

Líbilo se.. Takova typická sladarna se šťastným koncem. Že začátku mi chvilku trvalo se začíst, ale pak jsem se nemohla odtrhnout a musela půl knihy vzít na ex. Příjemná kniha po hororu nebo thrilleru.
Po tehle spisovatelce sáhnu vždy, kdyz se chci pobavit nebo rozveselit. Mám přečtené 4 tahle zatím nejslabší.

DominaCZ
23.07.2020 odpad!

Opravdu jak píše aydam.
Poté, co jsem kdesi na začátku přečetla nabídku vína jako "Dáš si LOČÍK?" (jakože lok), tak končím.

aydam
16.07.2020 odpad!

Osmdesátá strana a končím!
Bea je jednoduše pitomá a nepřeju jí žádného chlapa. Je mi jedno, co se s ní stane.

attila1
17.05.2020 3 z 5

Moje oblíbená autorka i když tuto knížku bych zařadila mezi ty ne až tak povedené.

Ale četlo se to hezky,taková pohodovka.