Jar v záhrade

Jar v záhrade https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341119/bmid_jar-v-zahrade-NPJ-341119.jpg 4 15 5

Kniha pre všetkých záhradkárov - preklad z anglických časopisov. Z obsahu: Apríl v záhrade, Kvetinová záhradka, Úžitková záhrada, Urobte si parenisko, začíname s rekonštrukciou záhrady, Skleník, Izbové kvetiny, Átriová záhradka, Sejba, Náradie na ošetrovanie trávnika, Cibuľa, Šalát, Rajčiaky, Paštrnák, Petúnia, Malina, Pestujeme papriku, Motorové kosačky, Choroby rastlín, Ruže, Dláždime átrium...... celý text

Přidat komentář

jprst
30.12.2022 4 z 5

V době svého vydání u nás to byla mezi knihami se zahrádkářskou tématikou jedna ze špičkových, ne ani tak, co se týkalo rad a informací, ale především svým parádním výpravným a přehledným zpracováním. A nutno poznamenat, že stejně vydařené byly i další tři díly nazvané podle ročních období.

micha-ella
18.04.2020 4 z 5

Knížky o zahradničení čtu ráda už od dětství. Mám několik doslova muzejních kousků a pořád se k nim vracím pro poučení. Moje zahrada mě baví stejně jako čtení.


Radka1911
03.03.2020 5 z 5

Vlastním všechny 4 díly a každý rok pročítám. V době prvního vydání to byla u nás možná nejdokonalejší kniha o zahradě, některé rostlinky u nás absolutně nebyly k sehnání, ale pro mne jsou všechny čtyři svazky do dneška aktuální. Knížky obsahují spoustu návrhů zahradních úprav, množství fotografií a samozřejmě návodů na pěstování zahradních i pokojových rostlin a zeleniny.

JancaMia
24.02.2019 4 z 5

Všechny čtyři díly mají co říct i v dnešní době .

Jaruš7
12.03.2018 4 z 5

Jako každoročně je prolistování této knihy naladěním se na jarní - pracovní strunu a začít znovu s nadějí a vyhlídkou, že se mi letos semínka ujmou a vyklíčí, tak, aby z úrody a krásy byla zase radost. ( Má bláhová iluze, že mi zakoření semínka z Granátového jablka dovezeného z Chorvatska mi nevyšla. Asi špatný čas. Hold jaro je období síly a růstu. Takže příště jinak, ne na podzim, ale na jaře. Granátovník je výzvou pro bonsaj, které neodolám. )