Hříšné sny

Hříšné sny https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20106/bmid_hrisne-sny-xzj-20106.jpg 4 99 12

Strážci meče série

< 3. díl >

Antonii Maitlandové bylo teprve šestnáct, když v lázních poprvé spatřila urostlého dobrodruha Treye Deverilla, a jen to jediné letmé setkání ovládlo všechny její sny. Trey do nich vstupoval stejně krásný a přitažlivý jako tenkrát a jeho počínání bylo veskrze hříšné. Ve skutečném životě si však Antonie uvědomovala, že pro manželství jsou mnohem důležitější hodnoty než fyzická přitažlivost a nekončící vášeň. Podruhé se setkali po čtyřech letech, kdy už je z Antonie krásná a bohatá dáma, která se má brzy provdat za urozeného lorda Hewarda. Trey se ji marně snaží přesvědčit, že Hewarda nevede ke sňatku láska, ale hrabivost a zločinné úmysly. Antonie se tomu zdráhá uvěřit, a tak ji Trey unese pryč z Londýna, mimo dosah nebezpečného snoubence. Je si vědom, že tímto činem mladou dámu zdiskreditoval, a proto jí nabídne sňatek. Překvapená Antonie sice stále cítí rozechvění při vzpomínce na své někdejší sny, ale zároveň se zdráhá provdat za člověka, který ji nemiluje. Teprve několik následných zkoušek osudu jim pomůže poznat, jestli byly Antoniiny sny pouhou dívčí chimérou, nebo jestli šlo o předznamenání životní lásky...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Wicked fantasy , 2005


více info...

Přidat komentář

havrmoni
25.04.2021 5 z 5

Tak trochu mi z počátku vadilo Antoniio chování, ono mi tak nějak nikdy moc nesedne, když se hrdinky snaží sebe dělat něco co nejsou a popírat své já. Ono to v té době asi jinak nešlo, ale pak při čtení mám tendenci nadržovat jejímu protějšku :) Jinak celkově opět moc pěkné čtení, které mě neomrzí.

DUNIKO
07.03.2021 3 z 5

No nebylo to to na co jsem od NJ zvyklá,zdlouhavé a nudné ale určitě žhavé a smyslné.Celkový dojem je že má i lepší.


janqa410
04.08.2020 2 z 5

(SPOILER) Zatím nejslabší kniha od Jordan, co se rozjezdu knihy týká. Začala mě bavit až po sté straně, do té doby jsem se musela do četby dost i nutit. Ale nakonec jsem zdlouhavý úvod, než se začalo něco dít přelouskala a knihu dočetla. Druhá polovina knihy už byla lepší, svižnější a zajímavější. Trey Deverill byl sympaťák a bojoval za správnou věc a naštěstí nemusel Antonii dlouho o své nevinně přemlouvat a mezi nimi to bylo opravdu vášnivé. Jsem ráda, jak to dopadlo, že spravedlnost zvítětila, ale to nezmění nic na tom, že ke knize, se již vracet nebudu. Jsem však velice zvědavá na Alexe Rydera v posledním dílu.

petraj30
11.08.2019 3 z 5

Byl to celkem zajímavý příběh, i když bylo od začátku jasné, jak to skončí, příběh nepostrádal napětí, ale někde byl děj zbytečně natahovaný

miruska1
27.02.2018 3 z 5

Pribeh bol zaujimavy a napinavy. Ale...... veľa zbytočnych detajlov-chvyľami som mala chuť knihu nedočitať,nakoniec som niektore časti proste preskočila. Najlepšie boli posledne 3 kapitoly. I keď mi doriešenie zapletky prišlo tak trochu prehnane.....

moudivlacek
29.05.2016 5 z 5

Od začátku vás děj bude bavit, jsou tu velmi vtipné scénky mezi hrdiny, jejich slovní souboje a válka vůlí a tvrdohlavosti jsou přímo ukázkové. A zároveň budete chápat jak jednání a chování hrdinky, tak i protichůdného hrdiny. Od začátku je jasné, že jsou si souzeni, i když se tomu snaží oba čelit. Ale láska je čarodějka a velmi silný protivník. Nelze ho podcenit.
Už se těším na další děj.

mariva
17.11.2014 4 z 5

Odpočinková, nenáročná četba pro chvíle, kdy chce člověk vypnout a nemuset se soustředit na složitý děj. Ideální četba na dovolenou nebo jako v mém případě po dobu nemoci.

Lena565
27.07.2013 3 z 5

některé části byly zdlouhavé a konec byl zbytečně dlouhý

Roninka
24.06.2013 3 z 5

Tak u této knížky jsem se docela nudila a nutila jsem se, abych jí dočetla celou, sem tam jsem musela přeskočit pár stran...

liletka_a
28.04.2013 4 z 5

škoda, že nejde dát 4 a půl hvězdičky, protože do té páté mi drobek ještě chyběl. ;) Je to opravdu moc pěkné počteníčko, o krásném lordu Treyovi a půvabné Antonii. Sáhla jsem po ní, když jsem byla nemocná a přečetla jsem jí za jediný den. :) Krásně to mezi nimi jiskří a erotiky mají na rozdávání.;) nicméně už jsem od Jordan četla lepší. :)

marijko
08.04.2013 5 z 5

Vášeň, napětí, zápletka na hranici krimi a ještě hříšné sny - neskutečná kombinace se skutečným láskyplným koncem. Čtivé i eroticky hravé. Uvědomění si hodnot - aristokratické kruhy vyžadovaly urozený původ - a povznést se nad společnost a jít za láskou a důvěrou s odvahou.

Agnes0502
13.12.2012 5 z 5

tato kniha mě donutila si uvědomit, že nejdůležitější mezi dvěma je vzájemné porozumění a láska

Štítky knihy

romance historické romance

Autorovy další knížky

Nicole Jordan
americká, 1954
2004  87%Extáze
2011  87%Smyslnost
2009  82%Potěšit dámu
2003  81%Vášeň
2003  84%Touha