Odložená svatební noc

Odložená svatební noc https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77121/bmid_odlozena-svatebni-noc-9q4-77121.jpg 4 12 5

Hrdé krásky série

1. díl >

Rachel Meredithová je nejstarší ze čtyř sester a zdá se, že se už nikdy neprovdá. Nabídek k sňatku dostává sice dost, ale pokaždé je odmítá. Už tu první před šesti lety musela odmítnout, a to pouhých dvanáct hodin před plánovaným obřadem. Její nastávající, major Connor Flint, byl sice pohledný a charakterní, ale jí připadalo, že je až příliš nudný.Svým přístupem k mužům si Rachel vysloužila pověst přelétavé dívky, jíž nezáleží na ničem, leda snad na rodinném venkovském sídle, které však její otec nečekaně prohraje v kartách. A to s nikým jiným než s Connorem, nyní už hrabětem z Devane.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Wedding Night Revenge , 2001


více info...

Přidat komentář

miruska1
20.09.2022 3 z 5

Líbilo se mi to...

mina_harker
22.10.2021 1 z 5

Dost slabé, ale na zabavení se při jízdě tramvají to stačilo. Nevadila mi jednoduchost zápletky, ale šlo by to napsat určitě záživněji.


sappan
24.09.2021 2 z 5

S touhle knihou jsem měla velké potíže ji vůbec dočíst, musela jsem číst po kouskách a dávat si přestávky. Zápletka byla přitažená za vlasy víc než obvykle. Hlavní hrdinka mi šla od začátku na nervy. Rachel se projevovala jako snobský, sebestředný, arogantní a rozmazlený spratek. Děj se táhl a byl vlastně celý postavený na jejím ječení a slovních útocích. Divím se, že ta knížka měla vůbec happy end. Daleko logičtější by bylo, kdyby se hlavní hrdina odstěhoval do Irska bez návratu. Zatím nejhorší historická romance, jakou jsem přečetla.

havrmoni
21.03.2019 4 z 5

Takový zvláštní příběh, který se velmi dobře četl. Zvláštní v tom, že tam byly situace vyvolávající emoce, ale zároveň i myšlenky proč se tak stalo. Hrdinové dokázali i zpětně rozebrat své chování. Při čtení jsem nemusela přemýšlet nad jejich chováním či motivy nebo nadávat hrdince do hloupých hus :)) To zvládla sama. Ano, líbilo se mi to.

modranka
20.03.2018 5 z 5

Zaujímavý príbeh ľúbostnej dvojice, ktorá musí prekonať odmietnutie, miernu dávku žiarlivosti, opätovné zblíženie a samozrejme pretrvávajúcu lásku. Príbeh je napísaný pútovo, len mi trochu vadilo, že uvedená dáma si pomýlila storočie, lebo začiatkom 19. storočia pochybujem, že by si dovolila správať sa tak, ako to opísala autorke. No, ale nejako rebelku spracovať musela, no nie?! A možno aj také dámy boli, ale zas pochybujem, že by ju spoločnosť akceptovala. Nuž, ale to už je na svedomí každej autorky. Čítajte! Na zimný večer ako stvorené.

Štítky knihy

harlekýnky historické romance

Autorovy další knížky

2006  69%Žena bez jména
2007  75%Londýnský skandál
2006  78%Odložená svatební noc
2007  73%Štědrý ochránce
2015  73%Hazardní schůzka