Pokušení

Pokušení https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44747/pokuseni-44747.jpg 4 82 13

Highlander série

< 4. díl >

Catherine Danielsová prchá se dvěma malými dětmi před pomstou svého bývalého muže, neurvalce, kterého domácí násilí dostalo na tři roky za mříže. Je odhodlána raději žít v divočině, stranou veškeré civilizace. Jen aby mu unikla. Při obstarávání jídla narazí na muže, jehož posláním je pomáhat druhým... Robbie MacBain je kurátor pro těžko zvladatelné mladistvé. Jeho farma je poslední šancí pro mladíky, kteří by jinak skončili v nápravném zařízení. Není tedy divu, že nemůže sehnat hospodyni...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Tempting the Highlander , 2004


více info...

Přidat komentář

LilluLong
11.11.2021 4 z 5

Ďalšia časť ktorú som prečítala bez prestávky nato šup :) boli tam pasáže ktoré nemuseli byt tak predlzovane ale kniha az do konca vedela zaujať, za mna 4*

Kudík
26.05.2021 4 z 5

Trošku mi ty stupňující se magické vlastnosti "strážců" přijdou už moc, ale i tak opět příjemné a rychlé čtení. Celá domácnost Robbieho s jeho 4mi výrostky + Cat s dětmi neměla chybu. Jejich "výlet" byl fajn, jen jsem trošku zápasila s lety... ve smyslu +35/-800/+10. :)


renulkam
08.04.2021 4 z 5

Pěkné počtení, je zde více kouzel a magie než v předchozích dílech, ale zároveň tyto návraty do minulosti nijak nenarusuji dejovou linku. Možná by se mi líbilo, kdyby autorka věnovala aspoň nějakou stránku Robieho cestě časem, než jen skok byl jsem tam a jsem zpět. Jinak opět oba hrdinové jsou sympatičtí a lze se snadno s nimi sžít.

petulik330
23.03.2021 5 z 5

Začátek mě moc nenadchl. Jak kniha ale postupovala, líbila se mi čím dál tím více.
Katherine je nebojácná žena, která neměla zrovna lehký život a proto prchá že svými dětmi a usadila se nedaleko Robbieho, kterého zachrání. Nakonec se zachrání navzájem.

Missty.
26.08.2020

Tento díl mi do série úplně nezapadal. Musela jsem se nutit vidět najednou Robbieho jako dospělého. Skok na další generaci horalů pro mě byl dost čtenářsky složitý.

Arsi
17.08.2020 4 z 5

Pokračování série je čím dál lepší. Kniha mě bavila. Hlavně Robbie, ten se mi líbil už jako malý kluk. Těším se na další díl.

petraj30
26.05.2020 5 z 5

Byla jsem hodně zvědavá, kam se příběh posune, protože jsem se začínala bát, že ty další příběhy budou postrádat tu určitou spojitost s historií, ale tento díl mě hodně potěšil, protože tam bylo historie víc, než v předešlých dílech dohromady a strašně se mi to líbilo.
Robbie se mi líbil už jako dítě, takže jsem ani nebyla překvapená, že se změnil v úžasného muže a strážce zároveň. Velkou roli v tom hrála i výchova jeho otce (teď se mi Michael zamlouvá snad ještě víc:-))
Moc se mi líbilo, jak to bylo vymyšleno s Ianenm. Bylo moc dojemné i trochu smutné, ale vlastně to dopadlo dobře.
Hned od prvního dílu jsem si pokládala jednu otázku a ta byla zodpovězena až tady v Pokušení.
Pevně doufám, že pokračování téhle úžasné série bude pokračovat ve stejné vlně jako doposud a to propojení s magií zažiju i v dalších dílech. Úžasně napsané. Doporučuji.

účetní
17.11.2018 5 z 5

Bála jsem se sáhnout po čtvrtém díle této série, abych nebyla zklamaná po nadšení s prvních tří dílů, ale autorka opět nezklamala. Bylo to opět nádherné, prostě úplně kouzelné a to doslova a včetně hlavního hrdiny. Z Robbieho nám vyrostl úžasný mužský, dobrosrdečný, trpělivý a zároveň i mužný, silný a ochranitelský, však ho také otec Michael dobře vychovával. Tato autorka naštěstí umí dobře i ženské postavy, takže Cat byla také moc sympatická, láskyplná a krásná uvnitř i zvnějšku. Autorce se u této série skvěle podařilo zkloubit romantiku, kouzla a fantazii, skvělé postavy, ale i vážnější emoce vyvolávající lidské momenty. V prvním díle to byla smrt Robbieho maminky Mary a v tomto díle zase příběh Iana. Když přišel za Robbiem se svým přáním, jelikož věděl, že jeho čas se naplnil, úplně mi hrkly slzy do očí, čtenář jakoby měl sám vnímat jeho bolest ze ztráty ženy a dětí. Tato série je prostě moje srdcovka a tento díl byl skvělý, Robbieho s Cat řadím k nejpovedenějším postavám v tomto žánru. A opět také krásný přebal.

alekis
07.10.2018 5 z 5

Docela dramatický a o to zajímavější díl, Ianův příběh, středověké Skotsko, kluci, děti, vnější i vnitřní démoni, dobrá trefa!

Moňas17
05.10.2017 3 z 5

Knížka je trochu fantazy, líbila se mi. Jen prvních asi 50 stran mě nudilo, to téma bylo málo využité, mohlo to být více dramatické. Ten temný čaroděj se tam jen někde v dáli mihnul, to mě mrzelo. A postrádala jsem souboj. Jinak na relax doporučuji.

havrmoni
07.02.2017 5 z 5

Měla jsem strach,že když to bude o nové generaci,narozené a vychované v současnosti,tak to ztratí to kouzlo. To jsem se hodně zmýlila. Tady bylo kouzlení a cestování časem celkem dost. Spoustu sérii s každým pokračováním ztrácí - něco.... V této sérii se mi však snad každý další libí víc.

mac.martina
22.03.2013 5 z 5

velmi zajimavá knížka, nemohla jsem se od ní odtrhnout dokud jsem jí nedočetla do konce :-)

Shakespeare
03.05.2012

cesta lásky je občas spletitá a někdy úplně plenitá, ale když ji projdete je to kouzlo