Komentáře knihy Leon

bigben
20.08.2023

Další případ Zacka, jehož začínají drogy více ovládat. Jinak drsný krimi příběh...

Miliarda
02.05.2022

Stejně jako v jiných severských krimi si hlavní detektiv sebou nese svá životní traumata a řeší je v tomto případě závislostí na drogách. Nicméně tato linka např. oproti Jo Nesbovi a jeho Harry Holeovi značně pokulhává a není pro mě uvěřitelnou, stejně jako i poněkud "americký" hrdinský konec knihy, která se mi jinak co do detektivního příběhu velmi líbila. Zejména je třeba ocenit krátké kapitoly, kde není žádná zbytečná "vata" a příběh má tak značný spád. Díky zmíněným nedokonalostem nedávám nejvyšší hodnocení, ale s klidným svědomím mohu Leona doporučit.

FilipHaring
10.02.2022

Dobre spracovany II. diel detektivky. Zaujímavé spojenie Zacka a Abdula.

Jiparis
10.02.2021

Detektiv, který má hodně slabostí a zároveň je dobrý policista, prostředí počítačových her, kde se stírá hranice mezi fikcí a realitou a k tomu touha po pomstě. Mix, který je zárukou čtivosti.
Jen to převtělování mi nesedělo.

ještěrka38
10.12.2019

Zack mě nikterak neuchvátil, myslela jsem, že se ani do další knížky nebudu pouštět. Udělala jsem dobře, že jsem to nevzdala...Hodně dobré..

sasena
07.03.2019

Volně navazuje na Zacka. Ani po tomhle dílu se nedá skončit, pořád je co objasňovat, přestože pachatel byl dopaden.

nadenka13
25.11.2018

doporučuji úžasné

konicekbily
10.09.2018

Velice zajímavé téma stojí za přečtení. Ale myslím si, že autor,pokud byl sólista,psal trochu jinak.

Eicherik
05.05.2018

Druhý díl této série je výrazně lepší než ten první. Kladně hodnotím napětí, které se neustále stupňuje a jako drobný zápor bych uvedl jisté nedořešené drobnosti. Jsem zvědavý na třetí díl.

Nixa
14.03.2018

Neříkám, že je toto skvělá kniha, ale dobrá je určitě hodně! Čtení mě bavilo, napínavé od samého začátku. Detektiv Zack a jeho tým mě začínají bavit víc a víc.
Mons prostě nezklame :)

whiolet
30.10.2017

Bylo to napínavé čtení,ale nemohu se zbavit dojmu, že tomu "něco" chybělo.
Jinak vím, že když sáhnu po nějaké knize od Monse Kallentofta neudělám chybu.

ladyfromkerry
01.10.2017

Rozhodně lepší než první díl. Ale stále tomu něco chybí a něco přebývá...

intelektuálka
28.08.2017

Další z napínavých příběhů tohoto autora, hrdina je přes všechny osobní závislosti rváč a bojovník, ale to téma obchodu s dětmi, to je hrůza.

ArwenAragorn
24.04.2017

Kniha má spád, akčnost a výborně odstupňované napětí.. Čte se velice dobře, takže nemůžu jinak, než dát plný počet *

Fondis
10.03.2017

Vyborné uplne ne, ale kniha je do skvela. Ti Švédi to prostě umi.

Laura99
27.01.2017

Výborná!! Určitě patří do doporučených knih.

makke
27.12.2016

Mám několik soukromých signálů, které značí, že kniha je dobrá. Když dočtu jednu a musím začít hned druhou, když přečtení nezabere více jak 24 hodin a když mám nutkání se ke knize vracet i během dne, i když zpravidla čtu jen v noci.
Tedy dočetla jsem Zacka (včera), pustila jsem se do Leona (dnes), nedalo mi to a musela jsem ukrojit pár kapitol i během dne a před chvíli jsem otočila poslední list. Skvělá kniha.

Selinute
28.11.2016

Mons Kallentoft je jeden z mých oblíbených seveřanů. Jeho styl psaní je jiný, a proto možná pro mě tak poutavý. Dávám opět plný počet.

Karelvovsik
24.11.2016

Mons Kallentoft nikdy nezklame. Kniha se čte rychle,děj pěkně odsejpá, ale na druhou stranu musím říct, že série Herkules mi přijde malinko slabší než série s Malin Forsovou.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi