Goon #7: Místo bolesti a žalu

Goon #7: Místo bolesti a žalu https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341115/bmid_goon-7-misto-bolesti-a-zalu-fw8-341115.jpg 5 48 7

Goon série

< 7. díl >

Do města se začínají stahovat mocní a odporní tvorové, přitahovaní starou kletbou šířící nenávist, násilí a strach. Obyvatelům tak zbývá jen jediná naděje na záchranu - Goon. Dokonce i jeho zavilý nepřítel, Páter Monster se třese strachy. Donucen mocnějšími silami, než je on sám, zůstává ve městě a musí dohlížet na Goona a jeho horkokrevného společníka Frankyho. Smrt jednoho z nejbližších spojenců odhalí Goonovi jeho domněle dávno mrtvého protivníka, který se vrací, aby zasel zmatek a zhoubu mezi Goona a jeho blízké.... celý text

Komiksy
Vydáno: , Comics Centrum
Originální název:

The Goon Volume 7: A Place of Heartache and Grief , 2010


více info...

Přidat komentář

Tomas@S
07.11.2023 5 z 5

V tomto komiksu se nedá předpovídat co se v příběhu stane. Dá se jenom odhadnout co tam určitě nebude - to zejména něco obyčejného. Naprostá šílenost, která se dá přelítnout a nikoho nenechá v klidu.

Eillen
16.01.2020 5 z 5

Stále stejně dobré. Goon a Franky jsou prostě parťáci do nepohody.
No a já si asi na dlouho odpustím jakýkoliv kokosový desert...


borknagar
22.05.2017 5 z 5

Temnota, vtip, smutek, pláč, vše Goon obsahuje! Střídání stylu kresby, barvy, obálka. Tento komiks má vše. Eric Powell to již poněkolikáté dokázal. Pobavil mě!

Kapis
12.05.2017 5 z 5

Sedmý díl navazuje na spoustu dějových linek snad ze všech předchozích dílů. Je to stále neskutečně a temně vtipné a perfektně nakreslené. Jen už ta pozadí nejsou tak propracovaná a jsou to jen malby bez větších detailů, také okýnka jsou celkově větší, holt vydavatel asi nepočká.

A jelikož jsme si teď zas předělal knihovnu a získal jsem další 3,2 metru - a u toho zjistil, že jsem to hned způlky zaplnil - z čehož jsem zas vyvodil, že prostor v mé knihovně je konečný a tudíž musím omezit přírůstky, v kombinaci s tím, že mi do půlky Goon přišel pořád zábavný, ale bez ničeho zásadnějšího, říkal jsem si, že tohle je díl poslední, který kupuju. Jak jsem byl ovšem chycen za kule a vtažen do děje od zhruba té půlky, to se mi dlouho nestalo. No, takže Goone, zase jsi to dokázal, tvá až groteskní dobrodružství, zakončená brutálně temnými krváky nemohu opustit uprostřed takového masakru a holt se mi do knihovny musí vlézt ještě další díly. PERFEKTNÍ!!

martinstefko
27.04.2017 5 z 5

"Goon 7: Místo bolesti a žalu" je skvělou knihou a já jí prostě nemám co vytknout. Tohle je série, ke které se budete chtít vracet, pokud si k ní tu cestu najdete. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/04/1424-goon-7-misto-bolesti-zalu-100.html

3DD!3
16.04.2017 5 z 5

Temné, ale stále vtipné. Události nabírají spád a některé otázky postrádají odpovědi. Nit osudového zúčtování je stále patrnější. Konec je nechutně otevřený.

DennisMoore
14.04.2017 5 z 5

"To je typický. Proč je vždycky jen na mně postavit se obřímu transvestitovi?!" Zatímco předchozí díl série Čínská čtvrť a tajemný pan Trnka byl (na Goonovy poměry tedy rozhodně) vážnější, tentokrát se nálada zase posunula o trochu nazpět k té praštěné, krvavě úchylné grotesce, v níž je všechno možné. Nicméně toho osudového podtónu se Goon nezbavil a už asi nezbaví a je to dobře. Postavy se vyvíjejí, přibývají k nim nové... A když dočtete na konec, nejraději byste hned otevírali další knihu. Eric Powell je bůh. Proklatě zvrhlý a vtipný bůh.