Nevídaný skandál

Nevídaný skandál https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87700/nevidany-skandal-87700.jpg 3 38 5

Gentlemen Rogues série

< 2. díl >

Exilová korunní princezna Caroline na honosném plese pořádaném na její počest s úděsem zjistí, že ji ven do temné zahrady sleduje urostlý, velmi pohledný muž. Poté, co ji unese do svého klubu, jí navíc sdělí, že její život ohrožuje neznámý úkladný vrah a že on ji má před ním chránit, ať se jí to líbí nebo ne. Andrew Chase, vznešený hrabě z Wexfordu a špion ve službách ministerstva zahraničí, je znechucen představou, že má dělat chůvu nějaké domýšlivé příslušnici královského rodu. Ale statečná a krásná princezna Caroline ho okouzluje, a čím víc se toho o pozoruhodné ženě dovídá, tím víc ho uchvacuje. Aby jí zachránil život, musí však odhalit děsivé tajemství, což může Carolinin svět obrátit vzhůru nohama… a vyvolat nebezpečí, že navždy ztratí její lásku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

A Scandal to Remember , 2004


více info...

Přidat komentář

miruska1
31.03.2021 4 z 5

Určitě lepší než předchozí díl. Trochu zdlhave, ale čtivé...

rampapa
14.09.2020 5 z 5

Na druhý díl jsem se hodně těšila a sem šťastná jak dopadl Drew. Caro jsem si zamilovala. Už se těším až si přečtu poslední díl o Rossovi. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.


DUNIKO
13.04.2017 3 z 5

Nic moc.

zp87
23.02.2015 3 z 5

V konkurenci jiných příběhů stejného žánru to byl průměr. A to ještě spíš slabší. Dost utahané vyprávění - navíc bych řekla, že záležitosti ohledně korunovace a vládních povinností jsou popsány dost "pohádkovsky" - nikdo neměl žádný problém s tím, že si korunní princezna dělá co chce, jen tak nečekaně... udělá "něco"- nebudu to rozvádět, nechci spoilerovat.
Celková pointa příběhu - to velké tajemství - byla vyřešena jako mávnutím kouzelného proutku a i zosnovatel plánu vraždy byl velmi snadno odhalen... To, že byl samotný příběh napsán tak "light" formou a vlastně se ani nedal brát vážně mi vůbec nevadilo, nebavilo by mě číst o složitých vládních konspiracích, podmínkách korunovace, historii Boretánie... ale čekala jsem, že se více rozjede vztah hlavních hrdinů a jejich škádlení, dovádění a zamilovanost bude hrát prim... ale to se prakticky ani moc nedělo. Vlastně až k samotnému konci - a ještě to byl trochu slabší čaj. Uvažovala jsem i o dvou hvězdičkách - ale přece jen jsem se občas zasmála a Drew mi byl velmi sympatický - takže se zavřenýma očima (a myšlenkami upnutými k Drewovi) dávám 3*. Znovu ale už po knize nesáhnu.

havrmoni
07.12.2014 4 z 5

Hezký příběh,do poloviny nic moc,ale pak to mělo spád.Napětí,vtipné dialogy a jiskření mezi hl. hrdiny.Konec nebyl odfláknutý ani useknutý,příběh byl opravdu moc hezky a romanticky zakončen.

Štítky knihy

Anglie 19. století

Autorovy další knížky

Linda Needham
americká
2008  72%Manželské lože
2009  78%Ztracená nevěsta
2009  75%Krásná rebelka
2010  70%Kouzlo polibku
2011  69%Nevídaný skandál