Fantastika 81

Fantastika 81 https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/67432/bmid_fantastika-81-DSe-67432.jpg 3 19 19

Sbírka sci- fi povídek německých autorů (z bývalé NDR) na různá témata v překladu Běly Dintrové. Povídky: Jeden ze čtyř - Klaus Möckel Místo pro důvěryhodnou osobu - Günther Brandenburger Lovci - Rolf Krohn Kategorie roboid - Wolfram Kober Smrt nesmrtelných - Gert Prokop Experiment - Rainer Fuhrmann Cora - Rolf Krohn Slepý pasažér - Alfred Leman, Hans Taubert Prokurátor - Rolf Hoffmann Odvoz smetí - Wolfgang Kőhler Riziko - Klaus Frühauf Poplach v čísle osmdesát sedm - Wolfgang Kellner Zanedbatelná příhoda - Alfred Leman, Hans Taubert Platonův omyl - Wolfgang Kőhler Zasedání - Rolf Krohn... celý text

Přidat komentář

Sněžková
25.04.2017 3 z 5

První antologie tohoto druhu, kterou jsem četla. Opět kniha nalezená v knihobudce - a nebyla vůbec špatná. Líbily se mi povídky Poplach v čísle 87 a Experiment. Lovci byli poněkud slabší, ale to je věc názoru.

Pavelpi
31.05.2013 4 z 5

Je to s podivem,ale tahle malá knížka mě před lety celkem zaujala,už jenom proto,že jsem tyto autory vůbec neznal.Ale příběhy například Slepý pasažér nebo Odvoz smetí mě docela vzaly.Čas od času si knížku znovu přečtu a i v dnešní přetechnizované době jsou některé příběhy napínavé a dobré.