Eliška detektiv

Eliška detektiv https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525207/bmid_eliska-detektiv-653bbfc011042.jpg 5 13 3

Eliška série

< 3. díl

Ahoj! Kdo mě ještě neznáte, já jsem Eliška a jediné, co mě teď zajímá, jsou prázdniny. Už zítra totiž odjíždím do Jizerských hor na svůj první tábor. Budeme se tam učit všechno, co musí umět a znát pravý detektiv. Tak hurá za dobrodružstvím! Pro děti od 6 let. Třetí závěrečný díl série.

Přidat komentář

alaoda
11.02.2024 5 z 5

Všechny díly Elišky byly parádní, ale Detektiv se nám asi líbil nejvíc. Možná proto, že už jsme znali všechny postavy a rovnou jsme skočili do příběhu. A také téma tábor, Jizerky, detektivní případy jsou naše srdcovka... TOP knížka pro mladší školní věk.

hippiesak
22.01.2024 3 z 5

Bylo to fajn. Ze začátku to sice děcka moc nebavilo jako první a druhý díl, ale pak se ro celkem rozjelo a těšili jsme se vždy na další kapitolu. Takže snad se potencionální čtvrtý díl zase vrátí to starých kolejí ;)


Knižní střípky
27.10.2023 5 z 5

Máte-li doma malé děti, přečtěte si s nimi tento kouzelný příběh. Je v něm všechno – tajemství , záhada, kamarádství, nová zkušenost, první krůčky k samostatnosti, prostě jedno báječné letní dobrodružství, které si můžete spolu se svými dětmi užít také. A věřte tomu, že nudit se nebudete.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižních střípků.