Nabídka k sňatku

Nabídka k sňatku https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46722/bmid_nabidka-k-snatku-7au-46722.jpg 4 100 19

Effingtonovi série

1. díl >

1. díl Effington Family Series: Nejskandálnější londýnská kráska Pandora Effingtonová se vždy pohybovala těsně za tenkou hranicí mezi tím, co se sluší, a chováním už poněkud nepřístojným. Alespoň v očích londýnské smetánky tomu tak bylo. Vždyť už ten její nepochopitelný postoj k otázce manželství! Chce se vdávat z lásky, nikoli za jednoho ze ctěných lordů, ale prý potřebuje, aby v ní její vyvolený vyvolával ono příjemné chvění a především, aby byl pro získání její přízně a lásky ochoten udělat všechno na světě. Někdo jako… Maxmilian Wells. Neodolatelný hrabě z Trentu nemůže uvěřit svým uším… nebo spíše očím. Stojí před ním nádherná Pandora Effingtonová, po jejíž přízni prahne půlka Londýna, a předkládá mu neuvěřitelnou nabídku k sňatku. Ano, provdá se za něj, ale… Ale nejprve si musí být jistá, že je pro získání jejího srdce ochoten podstoupit zkoušku, kterou si pro něj připravila. Bude Maxmilián ochoten dát všanc vše, co je mu drahé, aby získal srdce dámy?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Wedding Bargain , 1999


více info...

Přidat komentář

miruska1
26.09.2023 3 z 5

Dialogy su fajn, docela zábavné. Jináč se to hrozně vleklo a příběh v podstatě o ničem.......

Jája92
06.07.2022 4 z 5

Klasická červená knihovna na pár letních odpolední.


rampapa
16.05.2022 5 z 5

Na tuhle sérii jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Zamilovala jsem si hnedka tuhle rodinu. Pandoru jsem si hnedka zamilovala. A Maxe taky. Knížka se četla úplně sama. Přečetla jsem jí ani ne za tři hodinky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Khira
09.07.2021 3 z 5

Nehladat a najst takuto peknu oddychovku cloveka vzdy potesi. Max bol milacik, ktorý ma sklamal jedinym a to tym, ze mal troubovi natiahnuť jednu poriadnu. Malokedy sa stotoznim s hlavnou hrdinkou knihy a tu sa mi to naozaj nestalo. Pandora bola proste Pandora. Mozno by bola jedna z lepších hlavných hrdiniek pokial by na konci nespravila to co spravila. Celkovo sa moze zdat, ze pribeh je umelo predlzeny, avsak kym bol na scene Max vobec mi to nevadilo. Zapletka bola jednoducha, hlbsi vyznam to nemalo ale spracovanie bolo naozaj rozkosne.

petraj30
24.11.2020 3 z 5

Nebyla to úplně špatná kniha, ale celou dobu se nic nedělo. Šlo jen o sázku a jak tu už bylo zmiňováno, o slovní potyčky typu "vezmu si tě - ale já tebe ne"
Hlavní hrdinku bych někdy propleskla, ale nevím jestli by to stačilo. Max měl taky svoje nálady a mouchy, ale jinak byl skvělý.
Bylo to vtipně napsané, celkem i čtivé, i když to mělo sem tam hluchá místa. Popravdě se mi líbila více dějová linka s Cynthií a Lauriem. Cynthia se mi mnohdy líbila více než Pandora.
Ta sázka se mi z počátku jevila jako naprostá blbost, ale bylo to pěkně a vtipně rozepsané, ale ten konec byl zbytečně natahovaný.
Pro začátek to nebylo špatné, ale čekala jsem víc

Ála1968
07.07.2019 2 z 5

Tak nevím,ale to neustálé vezmeš si mě-nevezmu až do konce knihy bylo úmorné.Zřejmě kniha nebude patřit k mým oblíbeným.

Ildi
03.12.2018 2 z 5

Neskutočne slabá kniha, dejovo a musím napísať, že ma neskutočne nudila. Možno niekoľko rokov do zadu by sa mi páčila, ale bohužiaľ teraz palec dole.

ariel platto
01.11.2018 1 z 5

Kniha pro mě byla doslova utrpení. Vzhledem k tomu, že je to již v pořadí druhá kniha od autorky, která mě doslova nudila, uznávám, že mi prostě její styl nesedí. Ani jsem ji nebyla schopná dočíst. Možná časem a rychločtením...

basileja
22.08.2018 2 z 5

Táto kniha je ako ked odtrhnete sedmokrásku : ľúbi-neľúbi, ľúbi-neľúbi a tak dookola až do konca knihy. Tak nudnú knihu som už dávno nečítala.

Edice
12.09.2017 4 z 5

Nejvíce se mi na knize líbily vyšperkované dialogy. Ty byly opravdu skvělé, jedinečně napsané. :) Co se mi na knize ještě líbilo bylo to, že se společně s hlavními hrdiny vyvíjely i další postavy, jako např. nejlepší přátelé našeho páru. Celý příběh navíc neztrpčovala žádná vyloženě záporná postava a tak to byla skutečná oddechovka. Úplně, ale úplně na konci jsem si říkala, že by se Pandora s Maxem už mohly dát konečně dohromady, protože tam opět došlo k malému nedorozumění, ale vzápětí se příběh stejně dobral svého šťastného konce, takže žádná výrazné pozdržení se tímto nekonalo. Maxe snad ani nešlo nemilovat. Pandora byla také fajn hrdinka, ale víc si mě získala její přítelkyně Cynthia, která se jako charakter v příběhu opravdu rozvinula.
Takže, kdo má chuť na opravdu milou oddechovku, s originálními námluvami a špičkovými dialogy plnými špičkování hrdinů, je tahle knížka tou pravou volbou. ;)

účetní
30.06.2017 4 z 5

Moc pěkná pohodová a humorná kniha. Max byl skvělý, nikdy mu nechyběla pohotová odpověď, jeho šarmu a důvtipu nešlo odolat, nebylo divu, že všechny ženy Effingtonovy rodiny propadly jeho kouzlu. Dora se mi také líbila a nad jejími rodiči, hlavně tatínkem jsem se musela také usmívat. I konec knihy byl docela vydařený takže spokojenost.

kackajh
13.04.2017 5 z 5

Moc hezký, vtipný. Akorát ty scény miluje mě - nemiluje mě mi u těchto dvou přišlo hloupý, myslím, že byli dost sebevědomí aby si to odpustili. Ale jinak jsem si četbu fakt užila.

moudivlacek
31.01.2017 5 z 5

Konečně zase jedna pořádná romantika - a jako návdavek i velká náruč humoru a vtipných dialogů. On má rád ji od počátku a ona jeho, problémem je - přiznat to nejdřív sobě a pak tomu druhému. A aby to neměli hrdinové tak snadné, zapletou se do toho jejich přátelé a rodina. A nejen tenhle pár se dá dohromady, ale ...
Prostě láska a humor zde vítězí na plné čáře. Kdo chce knihu pro oddech - tady je.

havrmoni
30.09.2015 5 z 5

Úžasný. Vtipný a ta hra mezi nima měla zůstat mezi nima. To jiskření a škádlení začalo ztrácet na půvabu v okamžiku,kdy se do toho pletla rodina a byli na jeho straně. Asi bych byla vzteky bez sebe a zatvrdila bych se jako chvílemi Pandora. Taky bych se,ale i hodně nasmála, husy aj.To že si navzájem nevyznali lásku je v těchto oddychovkám normální,to by mohli být o víc jak o polovinu kratší,ale ne každý to dovede natahovat,aby to bavilo až do konce. Této spisovatelce se to daří.

danca044
05.08.2014 3 z 5

Pandora mi byla od začátku nesympatická. V průběhu knihy mi už připadalo opravdu zvláštní, jak se pořád brání si přiznat, že k Maxovi něco cítí. A ten úkol co pro něj vymyslela? Ano, originalita tomu nechybí, ale mně to připadalo trochu směšné. Jinak nechybí vášeň, ale že by se dělo něco zajímavého, to se říci nedá. Další průměrný román.

Zahradní víla
15.09.2013 3 z 5

Jako oddechové čtení je tato kniha ucházející, ale děj je nudně jednoduchý i v kontextu červené knihovny.

luci2
04.06.2013 5 z 5

Knížka mě moc bavila. Je velmi vtipně a dobře napsaná a budu se k ní ráda vracet. Líbila se mi Maxova neochota se vzdát. A nejvíce se mi líbilo, že se nebál i zesměšnit, když odháněl husy a pasáž ve stáji také stála za to. No hold, nemůžu si na nic stěžovat. Knížku jsem přečetla jedním dechem. Všem vřele doporučuji ;-)

pirin
31.01.2012 4 z 5

Kniha se cte hezky, hlavni hrdina nepostradal vtipne napady a ja obdivovala jeho humor.
Bohuzel o dame s eto nedalo rict, jeji naroky my pripadaly casto nesmyslne a zbytecne.

papaya
22.01.2012

Moc se mi líbila, pěkně se čte, je to celkem napínavé

Štítky knihy

láska 19. století pro ženy milostné romány historické romance

Autorovy další knížky

Victoria Alexander
americká, 1965
2008  78%Hra na lásku
2010  75%Nabídka k sňatku
2009  80%O čem dáma sní
2011  83%Lekce manželství
2011  81%Seznam manželů

Kniha Nabídka k sňatku je v

Přečtených140x
Doporučených4x
Knihotéce114x
Chystám se číst16x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x