Drahý nepřítel

Drahý nepřítel https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495528/bmid_drahy-nepritel-pPO-495528.png 4 441 85

Royally (Kristen Callihan) série

1. díl >

V dětství se nenáviděli. Macon Saint byl hezoun, avšak Delila vždy věděla, že je učiněný ďábel. Na klidu jí nepřidávalo, že chodil s její proradnou sestrou Samanthou, a když se rozešli, Delile se splnil sen: Už nikdy se s ním nemusí vidět. O deset let později jí dávný nepřítel poslal textovku. Delilina sestra ukradla Maconovi, nyní vycházející hollywoodské hvězdě, cenné dědictví a on udělá vše, aby ho získal zpět. Problém je, že se po Samantě slehla zem. Delila chce před svou matkou zatajit, co její sestra provedla, a Maconovi navrhne dohodu. Sestřin dluh splatí tím, že bude pro Macona pracovat jako osobní kuchařka a asistentka. Macon souhlasí, přestože tuší, že si tím zadělává na potíže. Delila ho očividně nenávidí, už dávno však nejsou děti a hořká rivalita se může změnit v něco příjemnějšího. Něco, co možná přetrvá navěky.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Dear Enemy , 2020


více info...

Přidat komentář

Iva B.
28.03.2024 5 z 5

Autorku mám hrozně ráda, získala si mě sérii VIP a tak jsem byla hodně zvědavá na příběh mimo.. nezklamala!! Skvělé, čtivé.. konečně hlavní hrdinka, která nemá 90-60-90, velmi vítaná změna.. další z knih, které mám v knihovně a moc ráda se k ní někdy vrátím.

Books_by_Dee
10.01.2024 4 z 5

Drahý nepřítel je první knihou, kterou jsem si od autorky přečetla a rozhodně s ní nekončím. V knihovně na mě čeká ještě druhý díl série Royally – Sladký nepřítel a ve čtečce celá její série VIP, která u Baronetu v posledních letech vycházela.

Macon a Delila se v dospívání nesnášeli, ale osud je nyní znovu spojil dohromady, to když u něj Delila musí začít pracovat jako kuchařka a jeho osobní asistentka. Její sestra totiž Maconovi ukradla drahocenné hodinky a Delila si u něj chce škodu odpracovat. Jak ale i tihle dva ví – mezi láskou a nenávistí je tenká linka.

Mezi D a M byla chemie už v dospívání, jen se ji rozhodli proměnit v nenávist. V současnosti, to, když se o Macona stará, více si povídají a poznávají se, se jejich city začínají postupně měnit, ale jejich chování z minulosti je pořád dobíhá.

Za mě to byla úžasná knížka s tématem od nenávisti k lásce. Hlavní pár měl mezi sebou skvělou chemii. Ze začátku jsem trošku měla problém se začíst, ale na konci jsem si řekla, že jsem si to čtení fakt užila. Možná jsem měla problém se začíst, protože se v jejich vztahu jednalo o docela slow-burn. A taky jsem chtěla víc sexu (i když ta scéna po večeři s budoucím partnerem, ta se mi líbila moc).

Rozhodně je Drahý nepřítel kvalitní čtení a já jej hodnotím 4.25.


Terka18
01.12.2023 4 z 5

Nebylo to nejhorší, ale za mě jsou i lepší příběhy. Příběh Delii a Macona byl odpočinkový a nenáročný. Nenutilo mě nic číst dál a knihu neodkládat. Příběh pomalu plynul, bylo tam pár zvratů, což jsem ocenila.

Youn@n
07.11.2023 odpad!

hrůza
tohle není kniha pro ženy! ale pro puberťačky! lituji koupí této knihy. JE to odpad..

Nermal
22.10.2023 5 z 5

Nádhera! Tento příběh jsem si velice užil. Jednak mám autorčino psaní velice rád a jednak se mi takovéto pozvolné příběhy líbí. Zdálo se mi to velice uvěřitelné a hlavně se mi líbily charaktery obou postav a jiskření mezi nimi. Opravdu velmi pěkné.

Ála1968
22.08.2023 4 z 5

Tak trošku mě to přišlo slabší než předchozí romány.Nemělo to tak nabušený děj jako ostatní,ale přesto to bylo takové romantické pohlazení po duši.

Šárka88
12.08.2023 4 z 5

Celkem oddechové čtení na pár večerů, začátek knihy se slušně rozjel a pak? Takové dlouhé nic a rychlí konec, kde se začalo už něco dít. Chyběla mi zde větší šťáva nebo hlubší zápletka. Nebylo to jinak vůbec špatné, knížky od Kristem C. jsou sladkou pohádkou na odpočinek. Časem dám i druhý díl.

KajinaH722
20.07.2023 3 z 5

Špatný to nebylo, ale něco mi tam,ale chybělo, že jsem se chvílemi nudila a potřebovala jsem tam něco víc napínavého a temného. Dám si pauzu a pak zkusím ještě sladký nepřítel.

Lucie.285
14.07.2023 5 z 5

Další kniha od autorky, kterou mě přesvědčila, že psát umí. Jedná se o romantickou knížku s hate to love a slow burn linkou. Od začátku jsem tušila, že věci nebyly tak, jak si Delila myslela. Té Maconovi náklonnosti k ní si našlo nevšimnout. Příjemné čtení. Kniha mi padla přesně do nálady a splnila mé očekávání.

petulkapeta
21.05.2023 5 z 5

,,Většina z nás předstírá, že jsme něco, co nejsme. Svoje skutečné já ukazuje jen několik málo vyvolených."

Právě tohle mě na tom ničí, Kroketko. Myšlenky na tebe mě hnaly dál. Díky tobě jsem se necítil osamělý. Řekla jsi, že v duchu slyšíš můj hlas, který ti povídá, co nejsi. Chci však, aby ti můj hlas říkal všechno, co jsi. Nadaná, vtipná a zatraceně odvážná.

Ten příběh mě dostal. Sice jsem Malcoma poznala na jeho svatbě ( prvni jsem si totiz přečetla Sladkeho nepřítele). Ale i tak,jejich láska i když spíše nasakla nenavisti od prvopočátku byla tak emotivni a u některých scén jsem sice měla nakrajicku,ale u jinych jsem se zase naplno smala. Skvely pribeh.

Čtenářka368
27.04.2023 3 z 5

Začátek slibný, ale s postupem času mě kniha bavila méně a méně. Měla jsem trochu problém ji dočíst. Vadil mi toxický vztah se sestrou a hrdinka, co s sebou nechá vorat. Je to už pár týdnů, co jsem ji dočetla a mám problém si vzpomenout jak dopadla, protože od půlky jsem se docela nudila. Slabá trojka

Aracely
02.04.2023 5 z 5

Výborná kniha, přečteno ,,jedním dechem." Také jedna z knih, které jsem četla už dříve, ale hned se mi vybavila. Od nenávisti je jen krůček k lásce a že tady té nenávisti je a jak poznáte, strašně moc dělá vytváření si domněnek... Delia je hodná, ale její sestra by zasloužila zakroutit krkem... Mezi Maconem a Deliou je hodně hádek, špičkování, tohle mě na knihách baví nejvíce.

S chutí se pustím do nějaké její další knihy.

Toledo
03.03.2023 3 z 5

Ze začátku mě kniha velmi bavila a říkala jsem si, ze je to jedna z těch povedených romanci. Pak se to ale začalo táhnout, opakovalo se pořad to samé a vlastně se nic moc nestalo. Trochu nuda. Dočetla jsem to ze setrvačnosti takže pouze za 3*

ardeas
07.02.2023 2 z 5

A lovila som, lovila... v pamäti :)) a že som to čítala.. veru čítala. Táto autorka ma rada svetlá reflektorov. Z nich vychádza a čerpá, snaží sa to prepojiť s naším svetom, obyčajného plebsu.
Žiaľ, nie vždy to funguje. A tu mi to dosť hrdzavelo a zadrhavalo. Uz som čítala všelijaké zapletky, ale naivitu neznášam. Miestami to malo racionálne hranice ale prekrical to balast. Možno v inej knihe, pri VIP sérii to bolo lepsie.

Ewe291
23.01.2023 5 z 5

Preco som knihu tak dlho odkladala netusim. Ale uprimne povedane bolo to skvele. Dalo by sa to zhrnut ako ..... nie neprezradim ak by niekto knihu necital. Kniha ma vsetko co som ocakavala a malo to aj hlavu a pätu. Obaja aj Delia aj Macon boli raneny a najviac Delia musela znova objavit samu seba a to je vazne boj. Ale za mna mozem povedat, ze to bolo vazne skvele

etell
28.12.2022 5 z 5

Veľmi "čtivé". Knihu som zhltla za 2 noci. Po detektívkach som mala chuť na trochu romantiky a bol to šťastný výber. Nevedela som knihu pustiť z ruky, pekný príbeh pretkaný pikantnými konverzáciami. Iskrilo to medzi hlavnými hrdinami a všetko som im uverila. Žiadne zbytočné naťahovanie deja...neviem ako to presne napísať, ale "všetko malo svoje miesto". Po dlhom čase to bol konečne romantický príbeh, ktorý nebol ukončený predčasne, termín spisovateľku netlačil a hlavné postavy mali priestor ukázať, čo v nich je. Knihu odporúčam romantickým dušiam. Príjemné čítanie.

AliceTief
20.12.2022 5 z 5

Ještě lepší než díl, který jsem četla jako první. I když to teda není série. Styl autorčina psaní, se mi opravdu zalíbil a doufám, že napíše knihu o dalším z těchto postav

dooky
05.12.2022 5 z 5

Po chvíli premýšlení dávám plný počet hvězdiček. Hate to love a ještě k tomu pořádný slowburn. Nemohla jsem jinak. Skoro mi to trošičku připomnělo Marianu Zapatu...žádné velké zvraty, ale sedlo mi to krásně.

Ann98
30.11.2022 5 z 5

Skvělá kniha, hezky se čte. Přesně tak jak jsem od autorky zvyklá. Začátek byl skvělý. Bavilo mě neustále popichování mezi Delilou a Maconem. Plno sarkasmu a hádek, ale zároveň jiskření a chemie.
Hlavní postavy mi sedly. Až tedy na Sam, ta mi neskutečně pila krev a nejradši bych jí zakroutila krkem. Delila byla zlatíčko, vždy připravená pomoci a vždy upřednostňovala štěstí ostatních před svým vlastním. Proto mi bylo celkem líto, že po tom všem nad Sam nezlomila hůl, ale naopak s ní měla svatou trpělivost. Nevím, jestli si to zasloužila. Macon byl zlatíčko. Zraněný, ale zároveň neskutečně silný muž.
Kdo hledá pěkný příběh o lásce, nenávisti, důvěře, lži .. je tato kniha přesně pro něj. O bolest, pocit zrady, smutek, smích nemá čtenář v této knize nouzi.

Jeanine8
14.11.2022 5 z 5

Páni…..Romantika, taková lehce naivní pohádka….Ale ono se to tak krásně četlo….

Autorovy další knížky

2021  82%Idol
2022  84%Drahý nepřítel
2022  88%Jax
2021  88%Manažer
2022  84%Sladký nepřítel

Kniha Drahý nepřítel je v

Právě čtených5x
Přečtených564x
Čtenářské výzvě22x
Doporučených22x
Knihotéce238x
Chystám se číst154x
Chci si koupit42x
dalších seznamech1x