Do boja s ružencom

Do boja s ružencom https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436690/bmid_do-boja-s-ruzencom-X8d-436690.jpg 5 8 3

Stratégia, ako sa poraziť, a pritom vyhrať Príručka k bojovej hre menom život. Treba ňou úspešne prejsť hneď na prvý pokus. Zápasíš v nej o vlastnú dušu. Tú musíš oslobodiť a darovať Bohu. Ak to urobíš, získaš seba aj nebo. Stojíš proti celým armádam temnôt, proti lákadlám sveta a proti svojmu starému ja. Sú to protivníci silnejší než ty. Nemáš na to, aby si nad nimi sám zvíťazil. Neľakaj sa. Je tu Bojovník, ktorý ti pomôže vyhrať, ak ho do zápasenia prizveš.... celý text

Duchovní literatura Náboženství Literatura naučná
Vydáno: , Postoj Media
Originální název:

Do boje s růžencem aneb Jak se porazit a přitom vyhrát , 2017


více info...

Přidat komentář

Starmoon
31.07.2023 5 z 5

Ruženec a.k.a. bojová hra? O.k.

Pre mňa je to však viac ako o nápade (mimochodom, ten je trochu hardcore aj na tínedžerov, myslím si). Pre mňa je to o krásnych úvahách. Niektoré boli pomyselnou "fackou", iné niečím ako spovedným zrkadlom, ďalšie pohladením, ešte ďalšie výstižným pomenovaním toho, čo sama cítim a vnímam, len som pre to nemala slová. Kvôli tým úvahám si kniha získala moje nadšenie a päť hviezdičiek; a veľmi rada ju niekedy a niektorým odporučím i darujem.

Jana512
15.12.2017 5 z 5

Autor podává nově rozjímání nad růžencem. Je mladý, a tak se odráží v jeho rozjímání snaha vést nás v proměně špatných vlastností ke ctnostem. Úrovně získávání ctností připomíná získáváni vyšších kvalit jako v PC hrách. Tak může napomoci oblibě modlitby růžence mladým lidem.


Cinik
09.08.2017 4 z 5

Největší vadou knihy je to, že je v ní užit kontroverzní "modernizovaný růženec", zahrnující i Janem Pavlem II. přidaná tajemství světla, před nímž dává mnoho katolíků (včetně mne) z celé řady dobrých důvodů přednost tradiční formě. Pominu-li tento (z mého pohledu poměrně zásadní) nedostatek, jde o velmi podařené dílko.