Usínací sbírka pohádek

Usínací sbírka pohádek https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488529/bmid_disney-usinaci-sbirka-pohadek-pYe-488529.jpg 5 23 5

Přečtěte si s dětmi o nočních dobrodružstvích, která zažívají hrdinové od Disneyho a Pixaru! S malou mořskou vílou Ariel prozkoumáte tajuplná světla na dně oceánu, vydáte se pozorovat hvězdy s kolouškem Bambim, pomůžete hračkám zachránit ztraceného kovboje Woodyho nebo objevíte kouzlo táboření s myšákem Mickeym. Vychutnejte si společné chvíle u pohádek na dobrou noc a proměňte usínání v nejkrásnější okamžiky celého dne.... celý text

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Bedtime favorites


více info...

Přidat komentář

LunaL.
14.01.2024 5 z 5

Krasna knizka plna znamych, i mene znamych pohadek od Disney. Libilo se mi, ze se nejedna o hlavni pribehy, ale doplnkove se znamymi postavami. Sice kniha pocita, ze kazdy filmy zna, coz neni uplne nas pripad (deti znaly asi ctvrtinu), ale nevadilo to. I tak se pohadky libily :)
Krasny darek k Vanocum!

deedulka
13.11.2023 5 z 5

Kniha má jak jinak nádherné obrázky z Disney pohádek - Medvídek Pů, Ledové království, Bambi, Mickey, Vzhůru do oblak, Coco.... příběhy jsou pěkné a textu je na stránkách tak akorát a před usínáním ideální ke čtení. Jediná pohádka, která se mi nelíbila byla Coco, protože na dítě měla hodně cizích slov - např. Qué pasa?, Mi hijo, Abuelita, Tío - když jsem to četla, tak jsem to rovnou překládala, protože by tomu dcera nerozuměla. Jsou to sice běžná španělská profláknutá slovíčka, ale přece jen 4 leté dítě se s tím ještě nemělo šanci setkat. :) Jinak moc pěkné pohádky před spaním.


hippiesak
21.10.2022 4 z 5

Ve výsledku celkem ucházející sbírka krátkých Disney příběhu. Jsou tam jak klasiky (Popelka, Lady a Tramp, Kráska a Zvíře), tak i ty novější (Coco, Frozen, Toy Story) a oproti jiné podobné sbírce, byly tyto příběhy relativně fajn. Takže děti spokojené. Jen bych vytkl formát knihy. A to čtverec cca 25 x 25, celkem těžká kniha (jak desky, tak samotné listy) a pokud držíte knihu v rukách (ne tedy položeno na stole) tak se vytrhává svoji váhou samotná kniha z desek. Drží, ale postupně se z toho ty listy vysunují. Ale obsahově je to OK ;)

Sabča92
09.05.2022 5 z 5

Usínací sbírka pohádek obsahuje celkem 16 příběhů s hrdiny klasických Disney příběhů, tak s hrdiny ze studia Pixar. Knihu si tak zamilují příznivci původních pohádek Petra Pana, Krásky a Zvířete nebo Lvího krále, ale stejně tak i fanoučci nových příběhů jako je Rebelka, Ledové království nebo Příběhu hraček. Po sbírkách Dobrou noc, princezny a Postýlková sbírka pohádek se jedná o třetí sbírku z této edice, která se zaměřuje na noční/usínací příběhy. Úvodním příběhem se zde stává příběh Medvídka Pú s názvem Kdo je dobrý kamarád? Prasátko je vystrašené z různých zvuků a nemůže vůbec spát. Medvídek Pú mu přijde na pomoc.

Knižní střípky
08.03.2022 5 z 5

V této kouzelné knize se v 16 příbězích vypravíme do pohádkového světa klasických i novějších disneyovek. Usínacími jsou nazvány proto, že se odehrávají večer, v noci, vydáme se i tábořit, budeme pozorovat hvězdy, podíváme se za tajuplnými světly na dno oceánu. Příběhy jsou velmi milé, navodí poklidnou atmosféru, tak moc důležitou ke klidnému spánku našich ratolestí (mimochodem i mně se po knize hezky spalo).

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky