Dětská bible - Starý a Nový zákon

Dětská bible - Starý a Nový zákon https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/330359/bmid_detska-bible-stary-a-novy-zakon-lSv-330359.JPG 5 3 1

Autoři věnují tuto knihu monsignoru ThDr. Josefu Hermachovi, bez jehož pomoci a podpory by byla chudší o nejednu myšlenku a oni sami by nepoznali člověka, na kterého se nezapomíná.

Přidat komentář

Marekh
07.04.2018 5 z 5

Tuto knihu jsem obdržel v minulosti na narozeniny (měl jsem 10 let). Knihu mi darovala babička. Knihu jsem celkově přečetl dvakrát a určitě knihu doporučuji.

Pro dětské čtenáře je výborná v tom, že je přehledně zpracována, srozumitelná, má velká písmena, takže se dobře čte a navíc jsou v ní nádherné ilustrace. Samozřejmě kniha je vhodná i pro dospělé čtenáře, kteří si chtějí přečíst biblické příběhy přístupnou formou.

Nevýhodou této knihy je, že jsem ji nečetl v posteli, protože je hodně těžká a má velký formát, takže abych knihu neopotřeboval, zvolil jsem raději čtení v křesle nebo na gauči. :)

Tuto knihu jsem v minulosti poslal jedné paní, která o ní měla zájem, respektive byl to dárek pro její nenarozenou vnučku. Pevně věřím, že se jim kniha bude líbit. Někdy si říkám, že jsem si knihu mohl ponechat, z druhého hlediska zase udělá radost jinému čtenáři.

Štítky knihy

příběhy Bible Bible Nový zákon Starý zákon

Autoři knihy

Kniha Dětská bible - Starý a Nový zákon je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Knihotéce4x