Deník zamilovaného viruse

Deník zamilovaného viruse https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468216/bmid_denik-zamilovaneho-viruse-uHc-468216.jpg 3 16 4

Uprostřed jedné z virových epidemií se mladý hippie virus zamiluje do mileneckého páru svých nakaženců a odmítá je zabít. Stává se tak pro virusový establishment stíhaným disidentem a bezděkým vůdcem vzpoury, jejímž posláním je zachránit Zemi před hrozící katastrofou působenou lidstvem.

Přidat komentář

babystar
11.11.2022 4 z 5

Milá jednohubka, v níž se zamilujete i do viruse - z dálky. Jako audiokniha načteno výborně.

Vilma232
27.06.2022 4 z 5

Jedna z hvězdiček je určitě za nápad a jedna za to, že je to kniha na jedno až dvě posezení


Bedřich63
16.11.2021 4 z 5

Po čtyřech vážně míněných a na myšlenky velice hutných knihách jsem se dostal k zatím poslední knize autora. Je to taková jednohubka psaná se specifickým humorem, ale v pozadí člověk cítí, že nám autor sděluje myšlenky, které ho už nějakou dobu trápí.
Je to kniha, která je určena pro ty, kteří chtějí vymýtit všechny viry na celém světě a bojovat s nimi, ať to stojí, co to stojí, až do úplného sebezničení. Ti to ale číst nebudou. Takže pak je to kniha hlavně pro ty, kteří vědí, že viry tady byly, jsou a budou. A pak je to velmi milé čtení na jeden večer.

vlkcz
12.09.2021 4 z 5

Poctivých 4,5* a možná až se mi to trochu rozleží, i na plný počet zvednu.
Pochybnosti vlastně mám jen ze začátku. Je psán stylem, který mi připomíná současné francouzské humoristy, snažící se o vtipnost za každou cenu. Postupem času ale člověk zjistí, že těch rádoby komických situací ubývá a naopak se začínají objevovat čím dál závažnější myšlenky. A i když až do konce autor balancuje na hraně laciné "srandy", vyvažuje ji až mrazivými okamžiky.
Hodně dobré.