Tao sexu - Jak udržovat ženu v blahu a zpomalit stárnutí

Tao sexu - Jak udržovat ženu v blahu a zpomalit stárnutí https://www.databazeknih.cz/img/books/59_/59323/bmid_tao-sexu-jak-udrzovat-zenu-v-blahu--1fC-59323.jpg 3 39 5

Jak udržovat ženu v blahu a zpomalit stárnutí. Kniha ojedinělých textů známého publicisty, která se zabývá převážně neznámými aspekty lidské sexuality z pohledu čínské taoistické filosofie. Autorova třináctá kniha Tao sexu opět svědčí o široké paletě jeho zájmů a námětů. S obvyklým humorem, spikleneckým pomrkáváním na znalce a laskavou shovívavostí k neznalcům, zábavně, srozumitelně a svižně nastiňuje obnovování tradic staročínských taoistických sexuálních technik a taoistické životní filozofie. Proplétá je anekdotami ze staré Číny a z nedávné Hané, kde se určité formy taoistického sexu bezděky pěstovaly za dob hlubokého komunismu.... celý text

Erotika
Vydáno: , Eminent , Mandala
více info...

Přidat komentář

Nuttelka
08.08.2022 4 z 5

(Audiokniha)
I já nevěděla, co mám od knihy očekávat a když jsem to nakonec pojala jako "vtipnou" přednášku, musím říct, že mě to vlastně i bavilo :-) U některých výrazů a názorů jsem i nasmála. Ale je pravda, že vlastně velký objev se tu nekoná a doporučila bych to hlavně "mladým junákům", kteří začínají objevovat krásy a slasti sexu :-)
Interpretace Jiřího Witteka mi tu sedla, dobře se to poslouchalo.

ElikaS
07.04.2022 2 z 5

Uff, tak k téhle knížce vůbec nevím, co napsat. Dostala jsem ji od kamarádky jako audioknihu, a protože jsem moc nevěděla, do čeho se pustit a hledala jsem něco kraťoučkého, tak jsem ji vyzkoušela.
Vzhledem k tomu, že je knížka zařazena do osobního rozvoje, byla jsem na začátku příjemně překvapena, že spíš něž o klasický osobní rozvoj se jedná spíš o humoristickou knihu, i když zrovna tento typ humor mi přišel skoro dětinský a moc mě nebavil. Celkově mi nepřišlo, že by knížka přinášela něco extra zajímavého.


jaroiva
17.12.2021 3 z 5

Tohle je podle mě spíš pro muže, a ani tam si nejsem jistá, že se jim to bude líbit. Ze všech tří (Tao, Mao, Ciao) mi připadala nejnudnější (jsem to četla ve špatném pořadí (Ciao, Tao, Mao).

knihovna1
11.09.2019 1 z 5

Útěchou pro mě byla kapitolka Frigidita a impotence. Jinak kniha spíš pro taoisty a trpělivce.
Kdyby se dle ní partneři řídili, bylo by na světě určitě více blaha a dětí

Jonny
16.02.2017 3 z 5

Zprvu vážná, posléze trochu infantilní kniha. Myšlenka samotného Tao-ismu je sympatická. Některé popisované metody a odkazy jsou bizarní. Kniha v první řadě provokuje, v druhé snad něco přináší. Velkým plusem je rozsah, který se drží v rozumných mezích.

Autorovy další knížky

Benjamin Kuras
česká, 1944
1996  81%Češi na vlásku - Příručka národního přežívání
2015  78%Jak zabít civilizaci
2004  68%Tao sexu - Jak udržovat ženu v blahu a zpomalit stárnutí
2012  76%Soumrak bílého muže
2016  80%Poslední naděje civilizace

Kniha Tao sexu - Jak udržovat ženu v blahu a zpomalit stárnutí je v

Právě čtených1x
Přečtených48x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce16x
Chystám se číst12x
Chci si koupit9x