Užvaněný milionář

Užvaněný milionář https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431377/bmid_uzvaneny-milionar-JmM-431377.jpg 3 40 40

JO, UŽVANĚNÝ ŽOLDÁK JE TEĎ NEJPOPULÁRNĚJŠÍ HRDINA NA SVĚTĚ. TO ČUMÍŠ, SPIDEY! JE OTRAVNÝ. JE NEBEZPEČNÝ. A PŘÍŠERNĚ SMRDÍ. Ale veřejnost ho miluje! Bohužel, s velkou popularitou přichází nesnesitelná zodpovědnost, a tak musí Deadpool sem tam někomu pomoct. Nebudete věřit – a budete valit bulvy – s kým to dal dohromady! Jenže pak se objeví Deadpoolův napodobitel, který mu chce rozsekat život na maděru, a náš hrdina musí použít dokonalou návnadu: svou nevinnou dcerku Ellie! V tomhle komiksu najdete víc Deadpoola, než jste si kdy mohli přát! Obsahuje sešity Deadpool (2015) č. 1–5, jejichž autory jsou Gerry Duggan, Mike Hawthorne, Terry Pallot, Val Staples a Guru-eFX.... celý text

Literatura světová Humor Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Millionaire with a Mouth , 2016


více info...

Přidat komentář

KubaHanzelin
24.10.2022 2 z 5

Volné pokračování série s Deadpoolem, která už byla ke konci poměrně slabá, ale tohle..?
Pokračovat budu jen v nouzi, neskutečný chaos, který není ani moc zábavný, bohužel.

Marketplace
16.09.2022 odpad!

Co to proboha je za slátaninu? Příběh absolutně o ničem a tak to nezachránila ani celkem povedená kresba. Dal bych 0.5 hvězdy, ale to bohužel pro tento komiks nejde.


DennisMoore
09.06.2022 3 z 5

Moc mě to nechytilo, vlastně ani pořádně nemělo čím. Příběh je přeplácaný, smysl dává nejspíš jen scenáristovi a pár vyvoleným, Deadpool je málem až na druhé koleji a neprožije nic extra zábavného nebo zajímavého. Kresba je takový standard, který asi všichni čekají a pár vtipů se najde, nicméně to ke spokojenosti zdaleka nestačí. Libovolná konkurenční Harley Quinn, kterou jsem zatím četl, byla lepší, a papírový Deadpool může děkovat tomu filmovému, bez nějž by se mu u nás asi tak nedařilo. Rozhodně ne s takovými příběhy jako je Užvaněný milionář.

hroubek
02.06.2022 3 z 5

Žádná velká pecka to není, ale o špatném komiksu nemůže být řeč. Komiks má spoustu dobrých nápadu, ale místy jsem se na příběh nechytal. Nechápu, že si vydavatelství nedalo práci, aby nám stručně řekli, co tomuto příběhu předcházelo a kam ho máme časově zařadit, protože se nenavazuje na komiks Deadpool: Všechno dobré.... Pár dní po přečtení komiksu si pamatuji pár momentů a tím to hasne. Nevím jestli má cenu pokračovat s dalšími díly.

Terva
01.06.2022 1 z 5

Byl to Deadpool,
kdo mě zastřelil!
Nastopro!
On mě zabil brambory!
(Paranoia má své výhody...)

Musím uznat, že kresba (Mike Hawthorne) je velmi chytlavá. Další tvůrci tomu dodali krásné barvičky a tak se oko může kochat. Bohužel ruku v ruce tomu nejde scénář (Gerry Duggan), který je neucelený a abych napsal pravdu, vůbec né tak vtipný, jak bych očekával.

Citát: Kde se fláká opravdový Deadpool? (Sumus omnen Deadpool)

To už je druhý Deadpool, do kterého jsem se pustil a mé očekávaní bylo opět tvrdě pohřbeno. Tohle se mi vůbec nelíbí. Tak že po dočtení si okamžitě pustím film. Oba, protože alespoň ty za něco stojí. Dokonce se mi ani nechce vkládat příběhy. Ano, tento sešitek obsahuje pět povídek, ale nechám to, jak to tady je.

Citát: Ne, já Deadpoola nechci vidět! (Kdo jiný než ty?)

Malarkey
04.05.2022 2 z 5

Ke komiksům se za poslední léta dostávám hlavně díky přílohám časopisu Pevnost. Přiznám se, že jinak bych se k ním ani nedostal. Nicméně jelikož jsem komiksy dřív docela rád četl, nemám k ním úplně negativní vztah. Naopak. Občas jsem mile překvapen. Zde ale bohužel ne. Deadpool je dobrý ve filmu asi jenom proto, že je výrazně nekorektní. Tady ale ne. Tady je zaprděnej až hanba. Navíc se tu utká s protivníkem, který je spíš k smíchu. No, nebavilo mě to a to ani nemluvím o tom, že jsem se do toho námětu docela těžce dostával. Úplně to nevypadá na první díl série, spíš na totálně rozjetej vlak, do kterého je hodně těžké naskočit a udržet se.

Atlantis
02.05.2022 2 z 5

Divný a průměrný komiks. Dost jsem se ztrácel v motivaci jednotlivých postav, Madcapa jsem nějak nepobral. Klíčovou roli zde má událost, která se asi stala v předchozích dílech, takže ani jako start nové série Užvaněný milionář nefunguje. Ale hlavně - není to vtipné. Deadpool nehláškuje (i když osobně jeho styl humoru moc nemusím) a vy jen znuděně otáčíte stránky. Chabé.

lassse
01.05.2022 3 z 5

Chvílemi jsem vůbec netušil co se tam děje. Občas světlé momenty, jinak průměr.

fvalek
04.03.2022 3 z 5

Deadpoola mám někdy dost a musím si ho dávkovat v menším množství, takže tenhle komiks, kde bylo Deadpoolů plno, mě zase tolik nepotěšil, ale musím si ten Marvel nějak zkompletovat. Agentura Deadpoolů je docela fajn nápad a bylo pěkné sledovat hlavně jak každý z nich pracuje a nějaké jejich specifické metody a pozměněné kostýmy. Angažovanost kapitána Ameriky je pro mě ještě tajemstvím, ale snad se k tomu dostanu u jiné série a celé se mi to propojí. Nicméně celá ta zápletka byla poněkud slabší a úplně mě nebavila. Hledání krtka uvnitř organizace, rozpor mezi pomocí lidem a penězi za úkoly a takové to chození okolo horké kaše, která se nějak extrémně nevyplnilo a nedošlo do zdárného epického zakončení. Abych pravdu řekl, je to pár dní od čtení a vlastně ani moc nevím, o čem to bylo, tolik málo pocitů to ve mně zanechalo. Musím ale pochválit, že množství otravných hlášek mi tentokrát nepřišlo tak přehnané a bylo vtipné sledovat Deadpoola z té populární stránky, kdy si může dovolit kde co a lidé ho za to ještě chválí. Tak aspoň to bylo výrazně vtipnější než některá jiná čísla.

Kate18
13.10.2020 4 z 5

Deadpool je bohatý muž a sponzoruje Avengers. Vždyť je taky jedním z nich, nejpopulárnější hrdina na světě. Založí si vlastní team, ve kterém je to samý Deadpool! Všichni jsou nájemní žoldáci, ale někdy mají problém sehnat peníze. Po městě běhá šílenec (další), který se vydává za Deadpoola a ten musí zjistit, kdo to je a proč po něm jde. Jako návnadu použije svojí dceru Ellie.

Gustik5
05.05.2020 3 z 5

Není to vtipný Deadpool, není to ani depresivní Deadpool. Je to tak trochu Deadpool bez charakteru – tak by se začátek tohoto runu dal shrnout. Deadpool – Miláček publika je velmi průměrným počátkem nové řady, která ale vyžaduje čtenářovu pozornost, a hlavně znalost předešlých událostí. Nedá se tak doporučit začínajícím komiksovým fandům postavy (na to má příliš vážný tón) a rozhodně není tím nejlepším, co eskapády užvaněného žoldáka nabízí. Víc než uzavřený příběh nám nabízí epizodku, střípek, který se bude dále rozvíjet v navazujícím ději. Jde o hezky (byť silně mainstreamově) kreslenou záležitost, u které si jeden říká, jak si Duggan povede sám, a zda není tou slabší polovinou úderného dua, které na konci svého runu ztrácelo dech. Jestli ho tento Deadpool chytí, se musíme ještě nechat překvapit. Jako fanoušek užvaněného žoldáka však mohu říci, že budu u toho, protože kdyby nic jiného, je tu spousta vedlejších linek a postav (v čele s Madcapem), jejichž další vývoj a osudy mě prostě zajímají. A Deadpool v čele Avengers určitě taky neřekl poslední slovo. Vzato kolem a kolem tak Miláčka publika doporučuji, ale jen zarytým fanouškům, který „mají načtenou“ předchozí řadu. Rozhodně jde o lepší čtení, než třeba takový fanservis v podobě série plochých crossoverů Poola se Spider-Manem…

Lenka.Vílka
11.04.2020 4 z 5

První, co vás napadne je, jestli to nebude na jednoho moc Deadpoolů najednou.

Já jsem Deadpool.
Ty jsi Deadpool.
On je Deadpool.
My jsme Deadpool?

Deadpool je "daleko" a mezitím někdo usilovně dělá na tom, aby mu zkazil reputaci. Ve velkém. A to doslova.

Nápad dobrý. Měla jsem jenom jeden menší problém. Že to bylo strašně dlouhý, než se na scéně zjeví skutečný Deadpool, aby se o ty parchanty postaral a hlavně o toho hajzla největšího, co jim šéfuje.

Za mě zbytečně překomplikované. Buď to měli zkrátit nebo nějak natáhnout obsahem do víc sešitů. A opravdu hodně mě bavila a zajímala až druhá polovina. Takže doufám, že druhý díl bude stejně dobrý jako konec, potom by byl totiž pecka.

Áňa 998
03.03.2020 4 z 5

Ze začátku jsem se malinko ztrácela, ale poté jsem se do děje dostala a bavila se. Super :-)

Nevimm
28.02.2020 1 z 5

Opět Nuda a velká