Co skrýváme před světem

Co skrýváme před světem https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 4 45 7

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Toto vydání ještě nevyšlo. Má být v prodeji od 02.09.2024
Literatura světová Pro ženy
Bude vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Things We Hide from the Light , 2023


více info...

Přidat komentář

Lexie321
08.01.2024 4 z 5

Pre mňa jednoznačne lepšia kniha ako tá prvá. Nash a Lina boli úžasný. Aj ostatné postavy som si obľúbila a teším sa na nich v ďalšom pokračovaní. Skvelá kniha.

0197
11.12.2023 5 z 5

Ráda jsem se do města Knockemout znovu vrátila. Opět jsem sáhla radši po slovenském vydání, protože nejen že jsou na Slovensku o dost rychlejší v překládání knih, které jsou v zahraničí oblíbené, ale je tu i velmi kvalitní překlad.

Nash byl poznamenaný střelbou. Snažil se nějak přežívat, nahodit masku a dělat, že je vše v pohodě, i když vůbec nebylo. Lina mu padla hned do oka. Začal v její přítomnosti cítit něco jiného než prázdnotu. Nejvíc rozkošné bylo, jak se staral o fenku Piper. Kupoval ji svetříky, různé vymoženosti a chodil s ní do práce :-).

Lina měla velmi zajímavou práci. Vyhýbala se vztahům a nehledala nic vážného. Super zpestření, protože tohohle postoje se většinou v knihách drží muži. I tak byla vždy ochotná Nashovi pomoc překonat horší chvíle. Čekáte na ten zlom, kdy přehodnotí postoj, protože Nash je snová partie a navíc mu vůbec nevadí její množství bot a oblečení :-).

Mezi nimi se to vyvíjelo pomalu. Pokračuje se tu v pátrání po padouchovi a v hojné míře se tu objevují všichni, které jsem poznali v jedničce. Tentokrát to bylo vážnější, ale i tak nebyla nouze o vtipné momenty, i když nabručený Knox měl větší říz a postaral o více humorných situací než dobrák a džentlmen Nash. Vidím to na 4,5*. Začátek byl malinko utahanější.
-
Tropy:
- malé město
- slow burn
- mentální zdraví
- hodný chlap
- sousedi
- nucená blízkost
- oba pohledy
- vyšetřování


lucia0482
20.08.2023 4 z 5

Každý máme svoje Veci, ktoré tajíme pred svetom.

Keď som dočítala prvý diel tejto série, bola som nadšená. Príbeh Naomi a Knoxa bol skrátka nádherný, a preto som sa veľmi tešila na druhý diel a tretí snáď príde čoskoro. Mestečko Knockemout ma opäť vtiahlo do zaujímavého deja.

Nash Morgan, náčelník polície a Knoxov brat sa po streľbe zotavuje fyzicky,no psychicky mu to príliš nejde. Depresia, návaly úzkosti, smútok. Keď sa k vedľa neho nasťahuje krásna a tajomná susedka Lina, Nash šialene túži poznať ju a jej tajomstvá. Muž, ktorý ho postrelil,však stále behá po slobode a Lina má tajomstvo, ktoré by mohlo byť poriadne nebezpečné. Ako to však dopadne,keď dobrý chlapec miluje zlé sexi dievča? A čo sa stane,keď si konečne spomenie na to,kto na neho strieľal a takmer ho zabil?

Milujem Knockemout a jeho obyvateľov. Je to zmes jedinečných postavičiek,vďaka ktorým sa nestihnete nudiť. Každou ďalšou stránkou sa vzťah medzi Nashom a Linou vyvíja a prehlbuje, no stále sa stretávame aj s Knoxom, Naomi, Waylay, Lucianom a Sloane. Veľmi sa mi páči,že sledujeme aj ich životy a lepšie ich poznávame. Aj oni zasa poodhalia niečo zo svojich tajomstiev.

Prvá kniha nasadila latku poriadne vysoko a táto ju nepreskočila. Prvá kniha mi prišla láskavejšia,táto ma bavila trošku menej a prišla mi tvrdšia. Stále je však plná lásky, humoru, priateľstva, pikantnejších scén a ukazuje nám,že keď sa s tajomstvami podelíme, zbavíme sa ťažkého bremena.

Záver je ako poriadna akčná detektívka. Na konci som tak plakala,že som nevidela na slová. Bolo to tak krásne,tak úprimné a tak dojemné, že som nevedela prestať revať. Strašne sa teším na tretí diel s dovtedy si tieto dva prečítam zasa a musím si zohnať aj knihu Na vlásku,lebo Lucy Score to skrátka so slovami vie. Keď kniha zanechá silnú emóciu,viem,že naozaj stála za to. Tento raz to bolo skoro 550 strán,takže opäť vás čaká poriadna jazda.

A aby som nezabudla, kniha je nádherná aj zvonku. Nesúdim podľa obalu, no tento na nákup naláka určite.

lusitta05
16.08.2023 5 z 5

Opäť paráda, som absolútne spokojná,aj keď má kniha viac strán, bolo to skvelé. Preklad nádhera, nemám čo dodať. Ale aj tak celú dobu čakám na Luciana, dúfam, že to bude bomba.

havrmoni
18.07.2023 5 z 5

Sice trochu moc roztažené do 500 stran, ale nádherné. Opět autorka nezklamala. Těším se na Luciana a Sloan, doufám, že to nebude dlouho trvat.

Anna195
07.07.2023 5 z 5

Pre mňa najočakávanejšia kniha roka splnila všetko to, na čo som sa tak tešila. Opäť na scéne moja milovaná slow-burn romantika a opäť autorka dokázala, že tieto slow-burn príbehy jednoduchou vie písať. Aj keby napíše tisíc stranovú knihu, tak by som do toho šla. Jednoducho žiadne hluché miesta, len príbeh, ktorý ma bavil každou stranou viac a viac.

Lina a Nash boli boli presný opak, a to sa mi páčilo. Som rada, že autorka spája úplne odlišné páry, baví ma, keď sa protiklady priťahujú. A presne tu sú protiklady ako lusk, pretože Lina a Nash sú totálne protiklady, ale spolu sú neprekonateľní.

V poslednom čase som si zamilovala dobrákoch v knihách, takým bol aj Nash... Akože tohto chlapa som si v jeho príbehu ešte viac obľúbila. Práve tu mi Nash ukázal, že ani on nemá dokonalý život, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, pretože v jeho príbehu som zistila, čo všetko skrýva. Keď mu vstúpi do života nezastaviteľná Lina, ktorá tiež, čo to skrýva, nastane ten najväčší výbuch emócií. Inak tie ich emócie stáli za to.

Bavilo ma sledovať ich postupné kroky a uvedomovanie si citov jeden k druhému. Chémia medzi nimi bola jedna DOKONALOSŤ. Aj keď si museli prejsť niekoľkými prekážkami, tak som im veľmi držala palce. Čo ďalšie ma bavilo bolo množstvo akcie a nepredvídateľných situácií zo strany ich nepriateľov, keďže nikdy som nevedela, čo môžem ďalej očakávať. A že toho bolo.

S čistým svedomím poviem, že ma oba epilógy dostali. To bolo niečo prenádherné... Najradšej už dnes by som si prečítala Lucianov príbeh. Na túto časť sa veľmi preveľmi teším. A už som spomínala, že milujem obyvateľov Knockemoutu? Pretože vážne milujem.

Paja1709
26.06.2023 4 z 5

Třetí kniha od této autorky a opět dobrá. Musím, ale říct ze první dil ze série se mi líbil o trochu víc.Za mě bylo 500 stran zbytečných. V první půlce knihy se skoro nic nedělo a až pak se to pěkně rozjelo.Uz se těším na třetí díl s Lucianem a se Sloan.

Štítky knihy

láska dvojčata svatba vztahy

Autorovy další knížky

Lucy Score
americká
2021  86%Na vlásku
2023  84%Co už nikdy nepřebolí
2024  86%Co skrýváme před světem
2024  0%Veci, ktoré sme vzdali

Kniha Co skrýváme před světem je v

Právě čtených3x
Přečtených53x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce85x
Chystám se číst118x
Chci si koupit76x
dalších seznamech2x