Cílená zpětná vazba

Cílená zpětná vazba https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202432/cilena-zpetna-vazba-202432.jpg 4 3 1

Kniha podrobně seznamuje na konkrétních příkladech s cílenou zpětnou vazbou. Ukazuje, jak může být cílená zpětná vazba ve výuce přínosná jak pro učitele, tak pro účastníky. Kniha obsahuje více jak osmdesát strukturujících technik, vyzkoušených v praxi. Příručka je určena pracovníkům v oblasti zážitkové pedagogiky, pedagogům všech typů škol, vedoucím kolektivů a studentům pedagogiky.... celý text

Přidat komentář

muchomurka
13.02.2022 3 z 5

Na knížku jsem se těšila a doufala, že mě provede úskalími zpětné vazby a naučí, jak s ní pracovat a používat ji v běžném životě. Bohužel knížka je spíš takovým vhledem, co všechno je potřeba se naučit, aby člověk mohl dávat adekvátní zpětnou vazbu, což bez dalších znalostí a zkušeností nezvládne. Je to takový odrazový můstek. Na závěr byly vyjmenované metody zpětné vazby, což je to, co jsem chtěla. Snad aspoň něco málo si z ní můžu odnést a aplikovat.
Knížka byla psaná hodně těžkopádně, špatně se mi četla a to i proto, že se zabývala něčím trochu jiným, než jsem očekávala a potřebovala. A zkratka CZV v textu se opakovala neskutečně často a špatně se to četlo v textu, rušilo to.

Štítky knihy

pedagogika

Autorovy další knížky

2007  87%Cílená zpětná vazba
2006  80%Syndrom vyhoření