Calendar Girl 4 - Říjen, Listopad, Prosinec

Calendar Girl 4 - Říjen, Listopad, Prosinec https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337480/bmid_calendar-girl-4-rijen-listopad-pros-IJ5-337480.jpg 3 229 44

Calendar Girl série

< 4. díl

Mia získá práci snů v televizní show doktora Hoffmana, kde divákům přibližuje osudy obyčejných lidí a ptá se jich, co pro ně znamená štěstí. Wes se vrátil ze zajetí, ale trpí nočními můrami a musí navštěvovat psychologa. Zapojí se do Miiny práce a pomalu se vrací do života. Úspěch show pro Miu znamená, že už nemusí pracovat jako eskortní společnice. Na konci roku se vydá do luxusního horského střediska v Aspenu, kde se dočká toho největšího překvapení.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Ikar (SK) , Ikar (ČR)
Originální název:

Calendar Girl: Volume Four , 2016


více info...

NicaCola
NicaCola
06.08.2023 2 z 5

Pro mě nejslabší díl série, a to musím říct, že jsem se na něj opravdu těšila. Tento díl mi přišel naprosto zbytečný, úplně mimo. Do čtení jsem se musela vyloženě nutit a přiznám se, že i když jsem sem tam přeskočila nezajímavé konverzace, vubec o nic jsem nepřišla.

romantickaduse
romantickaduse
06.11.2022 2 z 5

čtivé to je, ale je to bohužel nejslabší díl ze všech. Jak kdyby se tam nalepila jakási zápletka, jen aby to bylo zajímavé, ale minimálně půlka knihy byla nuda :( Celkem škoda, takhle zabít super sérii.


Digiivca
Digiivca
24.07.2022 3 z 5

Tak konečně dočteno. Podle mého názoru, tato kniha byla zbytečná. Ale chápu, že kvůli třem měsícům musela být napsaná. Tak bych jí aspoň zkrátila. Nechci jí ale křivdit. Sice podle mě je nejlepší asi třetí díl, jelikož je tam nějaká akce, ale i u této jsem si poplakala. Mám ráda knihy se sexem jako jsou třeba odstíny, ale tady mě to vulgární vyjadřování vadilo. A myslím si, že se sexem jako takovým mohla být větší představivost. Měla jsem pocit, že se tam polohy hrozně opakovali.

NikDisk
NikDisk
27.03.2022 1 z 5

No .... Tak tohle bylo jedno veliké zklamání!!! Velmi ráda si jednou za čas přečtu něco erotického, aby si člověk oddychl od žánru, který upřednostňuje. U těchto knih člověk nemusí přemýšlet, někdy to naladí atmosféru doma ... Ale tohle? WTF? Kniha je jeden velký propadák a já měla veliký problém, abych ji vůbec dočetla. A že já přečtu všechno.... Takže rozhodně NEDOPORUČUJI!!!! Je to ztráta času.

Marco547
Marco547
30.05.2021

Sakra, já čtu zatím první díl, ale už teď vím, že jestli neskončí s Wesem, nechci číst dál

E.lisabeth
E.lisabeth
23.05.2021 2 z 5

Proc? Proboha proc se do ted zajety rezim musel zmenit a koncept predchozich dilu zrusit... Vzdyt tam delaji furt to samy dokola, vse popisovano porad stejnymi slovy, radoby zapletka s matkou a naprosto nedostacujici ukonceni. Vsechny predchozi dily se dali nejak cist... Samozrejme v ramci toho, co od takoveho zanru clovek ceka... Ale tohle neeeee. Precteno celkem rychle, ale hlavne z duvodu, abych to mela uz za sebou.

johana3160
johana3160
19.04.2021 3 z 5

(SPOILER) Chjo, jak pekne to zacalo (1.dil) tak zle to skoncilo:( moc se mi libil ten koncept tri mesicu, kdy se pokazde delo neco noveho. Bohuzel od minuleho dilu to slo od 10 k 5.. tento dil jsem se ukecavala precist, obsahuje az zbytecne moc “vaty” v podobe sexu a zdlouhavych popisu, ktere me uz moc nebraly. Pribehove nevim k cemu se priklonit. Starosti s Wesem byly fajn a da se rict i zajimave, i kdyz “zazracne” uzdraveni bylo o nicem. Problemy s matkou byly trosku zajimavejsi a jsem rada ze v tomhle ohledu Mia nepolevila (aspon zatim). No a to bylo asi tak vsechno co bylo trosku zajimave na této knize. Jo a jeste pak “dodatky” o hrdinech drivejsich pribehu. Vim, ze svatba byla az na Novy rok, ale zajimaly by me treba reakce Wese na Miiny pratele, kdyz se sesli vsichni pokupe a v podstate i Miina reakce na Aleca (pokud by byl zvan jak bylo naznaceno a prijel). Myslim si, ze tohle by byl lepsi epilog nez 100x ohrane Wesovo slintani nad Miou. Ale nejsem autorka...
Z cele serie se mi nejvice libily pribehy s Alecem, Taiem (komu by se nelibil exoticky sexy buh, ale taky napadem s baculatymi modelkami) gay-duem Hectorem a Tonym.
Bohuzel posledni knihu beru skoro jako nutne zlo a hodnoceni 3* je spise z “lasky” k predchozim dilum.

Lucka20
Lucka20
03.03.2021 3 z 5

Poslední kniha je trochu jiná než ostatní, Mia už není každý měsíc někde jinde což je fajn, že už se konečně usadila. I tak je v knize stále zajímavý příběh.
Pokud shrnu celou sérii, je pěkná, celkem čtivá, i když já jsem měla cca v půlce 3tí knihy krizi, kdy už mě fakt nebavilo, že je pokaždé někde jinde, ty její úvahy on spí s jinou jak může, ale ona přitom vyspává taky s jinými.. Každopádně jsem ráda, že jsem knihu dočetla, ale asi se k ní už vracet nebudu.

Lucie846
Lucie846
28.12.2020 3 z 5

Pěkná série. I když poslední díl jsem věděla jak to dopadne. Takový moc nezazivny předchozí byly daleko lepší

Myška43
Myška43
25.11.2020 3 z 5

Trvalo mi celkem dlouho, než jsem se dokopala přečíst si poslední díl, neboť mi bylo jasné, že pro mě bude nejslabší. A ano, je. Co dělalo tuto sérii originální a působivou, byly zážitky Mii, které každý měsíc měla. Takže říjen a listopad byl pro mě celkem nezáživný. Prosinec, epilog a kde jsou dnes? To se mi moc líbilo. Celkově mám z knih dobrý pocit, jsem ráda, že jsem je přečetla, kdo zůstane dlouho v mojí myslí? No přece Tai.

Kristy.Seb
Kristy.Seb
10.08.2020 4 z 5

Na knihu jsem se vrhla jedním dechem, ale bohužel jsem byla zklamaná. Ve třetím díle bylo hezké, jak se našli 3 sourozenci. Ale další díl ze série už byl zbytečně zašmodrchaný.

LadyAlena
LadyAlena
03.04.2020 1 z 5

První díl jsem slupla jako malinu, 2 a 3 jsem četla a tento je nedočtený a zůstane tak, ztráta šťávy, ztráta napětí, možná se pletu a za dočtení to stojí, ale už mě to jakoby přestalo zajímat

crazyslunicko
crazyslunicko
09.03.2020 3 z 5

Ano hrozně jsem se těšila jak to všechno s Miou dopadne, ale bohužel bez jejího cestování a poznávání nových lidí to prostě ztratilo šťávu. Autorka to mohla klidně utnout v minulé knize. Každopádně pár nových věcí se tam opět objevilo, ale mě už to bohužel tak moc nezaujalo.

verunka93
verunka93
02.03.2020 4 z 5

Poslední díl se mi četl úplně sám. Už se dalo celkem čekat, jak to dopadne, ale to mi vůbec nevadilo. I přesto tu byla ke konci pořádná zápletka. Podle mě se nemůže nikdo divit, že se tam Mia rozhodla. Celkově tuto sérii hodnotím jako povedou. Jen v některých částech jiný slovník, proto jedna hvězdička dolů.

Kukicka
Kukicka
30.10.2019 4 z 5

Jako celek to vubec nebylo spatne a proto take 4*. Bylo tam klise a posledni dil byl uz takovy sladky, ale v konecnem dusledku kvuli tomu to vlastne cteme ne :-D . Prvni dil jsem cetla asi pred mesicem, prokladala to ctenim jinych knih a presto si dil pamatuji i dily nasledujici, coz vubec neni samozrejmost a to je dalsi duvod vyssiho hodnoceni. Namet byl zajimavy, pribeh pekne plynul a i presto, ze vlatne uz od prvniho dilu tusite, jak to skonci, tak precteni nelituji a jako relax dobry.

oluskace
oluskace
19.10.2019 5 z 5

Mě se série teda dost líbila. Bylo mi i líto, že čtu poslední stránky hrdinky Mii. Dost se mi hlavní hrdinka líbila a prožívala jsem to s ní. Já určite jen doporučuji. Je to takové to lehčí čtení, ale na vypadnutí od reality a relaxovat určitě pomůže

Evitsa
Evitsa
17.10.2019 3 z 5

Tak tady jak už necestuje za dalším dobrodružstvím ,tak z mého pohledu to už nebylo takové jako předešlé díly.
Ale musím říct,že je to snad poprvé co jsem byla za ně "unavená" z toho věčného sexu!
Bylo to až úmorné to pořád číst a taky to bylo hrozně moc zdlouuuuuuuuuuuuhavééééé...

georginaa
georginaa
16.10.2019 5 z 5

Konečně poslední díl této série, která vrcholí. Mia splatí dluh za otce, získá plno přátel a též novou rodinu a konečně i svého vysněného muže. Vlastně z těch všech měsíců poznání si mohla vybírat. Jen jeden však zanechal velkou stopu v srdci.

Katana83
Katana83
21.08.2019 2 z 5

poslední díl jsem dočetla jen silou vůle a zvědavosti.

Damonka12
Damonka12
10.08.2019 3 z 5

Nejslabší díl celé série, jsem ráda, že se zde konečně objeví matka hlavní hrdinky, ale to je celé, nic dalšího se v knize neděje. Mohlo to být víc jako předchozí díly.