Zmije

Zmije https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518001/bmid_zmije-uBc-518001.jpg 4 61 12

V nejnovější části série Vězeňský tábor vypráví J. R. Wardová srdcervoucí příběh lásky a zrady ve světě Bratrstva černé dýky… Kane, nespravedlivě obviněný ze surové vraždy své shellan, je odsouzen k pobytu v obávaném vězeňském táboře – aniž zná temnou pravdu o svém domluveném sňatku. O stovky let později, děsivě popálený při pokusu o záchranu ostatních, se modlí, aby se už konečně mohl shledat ve Stínu se svou družkou… a neví, jaká odhalení ho čekají. Nadya je ošetřovatelka, která dělá, co může, aby zmírnila utrpení vězňů. Když se v její péči ocitne Kane, nemůže se nevcítit do jeho stavu z velice osobních důvodů – a když ho stráže naposled odvlečou, obává se, že ho čeká strašlivá smrt. Poté, co je odvážně zachráněn, dostane Kane nabídku léčby, která ho úplně změní. Zvolí prozatím život a vrací se pro ženu, která se o něj tak dobře starala – povinnost vůči Nadye ho však zavede ke srážce s vlastní minulostí. Když se odhalí dlouho pohřbená tajemství, zdá se jeho sebezničení nevyhnutelné… pokud mu ovšem nezachrání duši opravdová láska.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Viper , 2022


více info...

Přidat komentář

LucijeT
12.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Ta knížka jako celek je skvělá, mrzí mě, že příběh Apexe a vlkana neměl konec, trochu jsem nepobrala v začátku to množství reklam (jako proč to aspoň nerozložila do celé knihy) no a nakonec bych poslední díly vyjmula ze sekce erotika. Autorka ubírá a ubírá... I přesto jsou knihy ale skvělé a nikdy nelituji investice. Kéž by baronet rychleji tvořil překlady, Ward totiž nejsem absolutně schopná číst v originále. Chválím epilog, chválím, že konec byl obsáhlejší než jedna stránka. Někdy mám i Ward pocit, že jí ty knihy někdo nuceně zkracuje...

Duchoslp
25.02.2024 5 z 5

V současnosti je Vězeňský tábor povedenější než poslední díly Bratrstva. Děj má spád od začátku do konce a líbí se mi i zapojení vlkanů. Doufám že další díly budou stejně dobré


Nynuska86
04.02.2024 4 z 5

Z této série se mi knížka zatím líbila nejvíce, ale na Bratrstvo (a hlavně jeho první díly) rozhodně nemá. Opět se to četlo skoro samo, nechyběla akce, láska i pár stránek s Bratry. Jen více než hlavní pár mě bavil ten druhý a doufám, že se brzy dočkáme jejich příběhu.

Veroush
25.01.2024 5 z 5

Tak tento díl se mi z téhle série líbil zatím nejvíc. Doufám že nás autorka nenechá dlouho čekat na další díl. Jsem zvědavá, jak to bude s Callumem.

Dandulka
10.01.2024 5 z 5

Možná by tohle mohla být samostatná série,ne odbočka od Bratrstva. Tak uvidíme, co bude dál.

keiko33
04.01.2024 5 z 5

Tak musím povedať, že táto vedľajšia dejová línia o väzeňskom tábore sa mi páči. Od začiatku knihy nás autorka držala v napätí, ani chvíľu som sa nenudila. A čo sa týka nových autorkyných výmysloch, tak mi vyslovene nič nevadilo. Vo fantasy sa medze nekladú. Skôr mi vadili bezduchí a tie nádoby s ich srdciami. A pekne si to autorka otvorila na pokračovanie. Škoda, že si naňho dosť dlho počkáme. A vidina ďalšej gay romance mi v napodiv v BČD vôbec nevadí, aj keď to celkové pretláčanie v dnešnej dobe áno, od Wardovej vôbec. Akosi mi to v jej knihách pripadá prirodzenejšie, možno aj tým jej humorom.

Lee7
09.11.2023 5 z 5

Skvělý díl, líbila se mi dvojí linka hrdinů, příběh byl rychlý, akční a nabitý. Jsem ráda za přítomnost mých oblíbenců z Bratrstva a ten konec, doufám, že další díl je na obzoru hodně brzy. Čeká nás něco zajímavého. Pokud máte rádi Ward a její styl, kniha nezklame. Trochu méně humoru, ale peprnost slovních hříček nechybí.

havrmoni
01.11.2023 5 z 5

Další pěkný díl a určitě další neméně zajímavý před námi. Konečně se v tomto díle vše a všichni pospojovali.

martina1199
23.09.2023 4 z 5

Další vítaný návrat do upířího světa v Caldwellu. Jednohubka, od které vím, co čekat, a co čekám, to dostanu. A ačkoliv mám tuhle partičku z Vězeňského tábora opravdu ráda, mé srdce bude asi už navždy patřit Bratrům A taky doufám, že má autorka připravenou i šťastnou budoucnost pro Calluma, protože tohle si rozhodně nezasloužil!

Ossobuco_TU
12.09.2023 5 z 5

Měla jsem po přečtení dvou komentářů níže trochu strach, abych zbytečně nevyhodila peníze. Knihu jsem si tedy nejdřív půjčila a teď už i koupila, protože je skvělá. Až si říkám, jestli jsme nečetly každá něco jiného? Netrpělive čekám na další díl. Samozřejmě, pokud vám vadí trochu té gay romance, tak po knize nesahejte, jinak jí ale tu šanci dejte.

maluck
01.09.2023 2 z 5

Bohužel za mě teda zklamání. Autorce už poněkud dochází dech. Děj příliš nezaujme a výsledné rozuzlení by šlo zpracovat mnohem lépe. V knize obsažená gay romantika už na mě byla moc. Celkově hodnotím 2,5*.

Ryorka
24.08.2023 2 z 5

hele jako, tohle nikdy nebyla kdovíjaká kvalitní literatura, ale aspoň to byla prča (když to bylo staré Bratrstvo) s trochou toho šťastně až navěky. Tohleto už silně zavání Ordinací v růžové zahradě, pravda jen pár těch stetoskopů je zaměněno za bouchačky všelijakého typu a semtam nějakej ten granát. Takže, nebudu to tu rozebírat písmenko po písmenku, ten kdo mě trochu zná ví, že na Wardku poslední dobou jen nadávám a nezmění se to ani teď. Příběh.....no klasická pitomá glymera, ale sakra wtf, co jako měly znamenat ty dvoubarevný oči? To si jako fakt nemohla vymyslet něco lepšího než zas něco recyklovat? A další gay romance na obzoru pro další díl, protože tihle dva nedostali to svoje šťasně až navěky teď, takže příště.