Bouře v našich srdcích

Bouře v našich srdcích https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516714/bmid_boure-v-nasich-srdcich-Pxo-516714.jpg 4 24 10

Na místo Kemalovy zesnulé manželky je násilím dosazen mladý chlapec Dominik, který svého sultána zaujal od jejich prvního setkání. Dominik se tak dostává do harému a poznává, že ho tady každý nevítá s otevřenou náručí. Nenávidí Kemala za vše, co mu způsobil, proto se mu pokouší zprotivit. Brzy však zjišťuje, že právě jeho blízkost je jediná, která ho drží v bezpečí od ostatních členů harému. Také si začíná uvědomovat, že na slovech: ‚mezi láskou a nenávistí je jen tenká hranice‘ se skrývá více pravdy, než si kdy vůbec myslel. Dovede Dominik svou zášť vůči Kemalovi přehodnotit? A co nová rodina? Zvládne se s ní vypořádat dříve, než by ho stačila připravit o rozum?... celý text

Přidat komentář

JarunkaBerunka
19.08.2023 5 z 5

Exotické, úchvatné, dojemné.

Zuzulinka
19.08.2023

Kniha nebyla dle mého gusta. Přečetla jsem ji, že jsem byla zvědavá oč půjde a jak se příběh vyvine.. a zklamala jsem se.. ke konci jsem četla jen přímou řeč.. pro mě až příliš exotické prostředí, intriky, mnohoženství, otroci, tresty, sexuální násilí... Děj se točil na jednom místě.. Kniha mě osobně neoslovila a druhý díl určitě číst nebudu.


mariebramborova
18.08.2023 5 z 5

Co k tomu dodat. Nevšední příběh. Velmi pěkně uchopený. Něco podobného se v našich končinách asi ještě nevyskytlo. Exotické prostředí a do toho homosexualita :) Nevěřila jsem, že bych se začetla a přistupovala jsem skepticky. Naprosto zbytečně. Líbilo se mi to. Doporučuji, stojí za přečtení.

sulzsova.anna
22.07.2023 5 z 5

Velmi zajímavý neokoukaný příběh, zasazený do exotiky. Chvílemi jsem zavírala oči a ťukala si na hlavu se slovy proč? Ale po přečtení jsem si zase řekla chci víc! Kniha je pro mě až příliš kontroverzní, probírá zajímavé nové téma, které mi chvílemi úplně nesedlo, dala bych 4hvězdy, protože nebyl zcela mým šálkem kávy, ale zároveň díky své jedinečnosti si zaslouží 5hvězd, protože tohle u nás ještě nikdo nezkusil.
Klobouk dolů před odvahou autorky a moc se těším na pokračování.

Mon.CouCou
17.07.2023 5 z 5

(SPOILER) Číst o exotice a novodobém harému? Proč ne :-)

Měla jsem trošku obavy číst 1.díl něčeho, kde druhý díl ještě nevyšel. Ale! Nenechávejte se odradit, jako já. Bouře v našich srdcích od Jenny Naomi je totiž napsaná tak, že si knihu užije každý čtenář. Příběh je uzavřený, i když tušíte, kde naváže autorka na pokračování. Takže otevíráme LGBT+ a hate to love romance :-)

Otec hlavního hrdiny se nešťastně zadluží a tím se dostává do hledáčku i jeho osmnáctiletý syn. Násilím je odveden do novodobého harému. Plavovlasý modroočko je křehká povaha a v prostředí, které nenávidí, nalézá jedinou spřízněnou duši. Sultán Kemal ho učiní manželem. Ten překvapuje a ačkoli má ve svém sídle manželky i milence, cosi ho k chlapci táhne a přes počáteční chyby nachází cestu k srdci přes něžnosti i vřelé přátelství. Sultán se zamiloval. A u Dominika? Z nenávisti je cesta k lásce přímá.
Jenže intriky, žárlivost a jak už bylo v jedné pohádce o závisti řečeno... Když budu chtít, ve svém srdci závist budete mít... Tomuto vztahu není přáno. Nachází největší slabinu Dominika a manipulace už dokoná průser...

Musím říct, že je pro mě tato kniha velký překvapení. Autorka se tématu nebála. Postavy i emoce jsem si plnohodnotně prožila a kniha ještě teď ve mně rezonuje, doporučuji!

pogmanka
13.07.2023 5 z 5

Tak to bylo milé překvapení, docela jsem se toho bála, nevěděla jsem moc do čeho jdu a jak to bude napsané, ale nakonec jsem po prvních kapitolách oddechla a užila si překvapivě něžný a krásný příběh. Klobouk dolů před autorkou.

miloslava3256
21.06.2023 5 z 5

Skoro ani ne za dva dny přečtené. Uchvátilo mě to, autorka se nebojí kontroverzních témat, násilí, intriky, otroci ... Prostředí exotické - pro mne neznámé. Kemala jsem si hned zamilovala, jeho pohled jak co cítil, co řešil. Dominik - jedině kdyby po sblížení opustil vykání. Líbí se mi, že tady jsou pohledy několika postav a ne jen dvou hlavních.

Gaabii
14.06.2023

Nebudu dávat hodnocení, protože tohle nebyla kniha dle mého gusta. Přečetla jsem jí během jednoho dne, čtivá byla, ale pro mě asi příliš exotické prostředí, intriky, mnohoženství, otroci, sexuální násilí. A mezitím vším jeden "dobrák" (těžko se mi tomu příběhu věřilo). Docela dlouhou dobu mi přišlo, že se kniha motá na jednom místě a vůbec nikam se děj neposouvá. Kniha mě neoslovila a druhý díl (až vyjde) číst nebudu.

Kiwicatko
27.05.2023 5 z 5

Na zacatku jsem si myslela, ze to bude desna ptakovina. Jako ze by bylo zabavnejsi sledovat zasychani barvy.
Ale po par strankach me to zacalo zajimat a ja de propadala do pribehu a byla zvedava kam a jak se to bude ubirat dal.
Nechapu, proc Kemal udelal co udelal, vzhledem k tomu, ze se jinak k Dominikovi choval mile, nezne a jemne. Pak jsem nepochopila proc tomuhle svemu excesu rikal svatebni noc.
Ale jinak velmi zajimavy namet, pocitam s tim, ze s Amilem a Izabelle se jeste potkame. Myslim, ze si budou chtit schladit zahu na Dominikovi i Kemalovi.

tom24165
21.05.2023 5 z 5

(SPOILER) Tuto knížku jsem měl příležitost betovat a nemohl jsem se dočkat, až vyjde. Je to naprosto skvělý příběh, který vás uchvátí od první stránky a Kemala si stoprocentně zamilujete. Sice Dominika nezískal tím nejlepším způsobem, ale chová k němu tak hezky, dává mu najevo svou náklonost a lásku, že není divu, že mu Dominik nakonec podlehne a také se do něj zamiluje. Samozřejmě, ale všechno nebylo růžové a Dominik získal v harému i nepřátelé. Sultánovu první manželku Izabell a milence Amila. Tyhle dvě postavy jsem naprosto nesnášel od samého začátku a jsem rád, že se za své chování dočkali trestu a všechno dobře dopadlo. Protože to, jak s Dominikem zacházeli si chudák malý nezasloužil. Lidská psychika je příliš křehká.
Už se moc těším na další díl i na další knihy od této skvělé autorky.

Štítky knihy

sex homosexualita sexuální násilí intriky romantika bisexualita gayové LGBT, queer, LGBT+ harémy

Autorovy další knížky

Jenny Naomi (p)
česká
2019  72%Ty a já: Jsi můj důvod
2023  76%Odstíny náhody
2023  85%Bouře v našich srdcích
2018  94%Les

Kniha Bouře v našich srdcích je v

Přečtených26x
Doporučených3x
Knihotéce45x
Chystám se číst19x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x