Mimo těžiště

Mimo těžiště https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533356/bmid_mimo-teziste-65e1f9f27b8e4.jpg 4 15 2

Blix a Rammová série

< 3. díl >

Kolegyně je mrtvá a dcera unesena. Pokračování úspěšné série s komisařem Blixem a novinářkou Rammovou. V poklidném pátečním odpoledni je na prahu svého bytu zavražděna Blixova blízká kolegyně Sofie Kovicová. Vše nasvědčuje tomu, že šlo o promyšlenou likvidaci. Vrah si odnesl i její notebook a spisovou složku s neznámým případem. Celé oddělení se vmžiku pouští do práce a vzápětí přichází další rána – dva muži unesou Blixovu dceru, která se náhodou ocitla ve vrahově blízkosti. Blix je vyloučen z vyšetřování, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Emma Rammová je mu však tentokrát spíš přítěží.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

Slagside , 2020


více info...

Přidat komentář

ctenarkaEva
26.04.2024 5 z 5

Raději mám sérii o Wistingovi, ale tahle je taky fajn. Knihy tohoto autora nejsou tak moc brutální jako jiné thrillery, zabývá se spíše popisem vyšetřování a to mě baví.

MarianP
28.04.2022 5 z 5

Zatiaľ najlepšia detektívka dvojice Horst&Enger. Kniha je svižná od prvých strán, štýl prvých kapitol (vypočúvanie) je skvelý nápad ako vtiahnuť čitateľa do deja. Hoci nie je kniha príliš dlhá, ponúka výborné pohodové detektívne čítanie !