Bennett Mafia: Zakázaná láska

Bennett Mafia: Zakázaná láska https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445789/bmid_bennett-mafia-zakazana-laska-s8P-445789.jpg 4 553 136

Když Riley studovala na soukromé internátní škole, její spolubydlící byla Brooke Bennettová – samotářská dívka, které se každý bál. Ve chvíli, kdy Riley zjistí, že Brooke patří do mafiánské rodiny Bennettů a její nejstarší bratr je zabit, poprvé skutečně okusí, jak nebezpečný je doopravdy svět její nové kamarádky. O čtrnáct let později si Riley při sledování televize všimne, že je Brooke pohřešovaná, a ještě ten den je unesena Kaiem Bennettem, starším bratrem Brooke a hlavou rodiny. Kai tuší, že by mohla vědět, kde se jeho sestra nachází, ale čím déle je Riley vězněna, tím více jejich vzájemná přitažlivost roste. Jakmile se ji společně vydají hledat, začíná být zřejmé, že Brooke není tak docela pohřešovaná a má své vlastní důvody, proč Riley zatáhla do svého příběhu. Kai a Riley mezitím společně pracují na odstranění jeho nepřátel a potlačení jejích vnitřních démonů.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Bennett Mafia , 2019


více info...

Přidat komentář

snilek.holka
24.04.2024 5 z 5

Dostala jsem rozhodně víc než jsem očekávala! Strašně mě to bavilo. Nevím jak ostatní, ale mě obálka dost odrazovala, takže jsem přečtení pořad oddalovala. A možná je to dobře, žádné očekávání a právě díky tomu jsem asi víc nadšená. Prostě skvělý.

Ála1968
06.03.2024 5 z 5

Nádherně propracovaný příběh,já mám prostě pro ty mafiány slabost.Nemohla jsem se od knihy odtrhnout,bylo to úžasné


miruska1
27.02.2024 5 z 5

Moc zajímavý příběh, četlo se to samo....

w.d.taylor
15.02.2024 4 z 5

No... Možná jsem trochu čekala to násilí na oběti když je to o té mafii. Ale i toto ušlo. Příběh má dobrý děj a není na něj nic špatného. Takže jo, kniha je fakt dobrá.

LenkaVes
14.01.2024 4 z 5

Kniha, kde o akci, drama, emoce a sex není nouze. Svět není černobílý a zrovna tak lidé v něm. Hlavní hrdinové toho jsou příklad. Otázkou zůstavá zda si můžeme idealizovat někoho, kdo dokáže chladnokrevně zabíjet. Celkově se mi příběh ale líbil.

lenikhor
28.08.2023 3 z 5

Kniha je napsaná čtivě se svižným dějem. Hodně mně připomněla Padesát odstínů šedi, ať už celkem četnými popisy sexu nebo postavou Kaie, který je velmi úspěšný ve svém působení v mafiánském prostředí přestože je celkem mladý. Navíc je to pan "dokonalý", který je vždy napřed ve svém myšlení a má své okolí pod kontrolou. Jeho přítelkyně se ho snaží změnit k lepšímu, což je také podobné.

Lucie.285
03.05.2023 5 z 5

Perfektní příběh plný akce, neuvěřitelně čtivá kniha a sympatické hlavní postavy, to vše tato knížka má. Od děje se nešlo odtrhnout. Kai je opravdový boss mafie, žádný obroušeny hodný hoch, jak jsem teď v několika knihách s podobnou tématikou četla, ale jedno se mu musí nechat, rodina a přátelé je pro něj vším a o to je více přitažlivý. Líbilo se mi, jak se spolu s Riley na začátku hašteřili. Hate to love prostě miluju. Takže pokud hledáte akční čtení v prostředí mafie a protkáno erotikou, doporučuji.

Lucynell
20.04.2023 5 z 5

Úžasný příběh plný akce, nabitý emocemi od začátku do konce. Kniha mě ihned chytila a zhltla jsem ji pomalu na jeden nádech. Moc se mi líbí postava Kai, ve kterém se mísí zlo s dobrem.

oresvo
18.02.2023 5 z 5

Jo tak tohle byla jízda. Sice ten začátek byl na mě trochu složitý a chaotický ale jak jsem se začetla bylo to super.
Kai byl né úplně hrdina. Mafián , vrah, ale miloval svou rodinu a pro ní by udělal cokoliv.
Riley je člověk co se skrývá , co zahodil svou minulost, ale přesto chce pomoct kamarádce z minulosti.
Bylo tam hodně mafie, hodně sexu, vtipné scénky, celkově se mi to líbilo.

kalinka99
06.02.2023 5 z 5

Dobrý příběh plný akce, napětí,o věrnosti k rodině a přátelům.

alzbeta2843
03.02.2023 5 z 5

Wau kniha podľa môjho gusta. Temné prostredie, drsný alfa samec a holka, čo nie je krehká kvetinka. Určite nie je kniha pre každého, ale mňa tieto knihy priťahujú ako magnet. Ako sa hovorí, knihomolia si kompenzujú svoj život knižným svetom. Ja by som rozhodne nechcela zažiť to čo Riley, ale rada o tom čítam a prežívam život hrdinov ako by to bol môj vlastný. V tomto prípade som bola častokrát veľmi prekvapená zvratmi, ktoré sa v knihe udiali. Musela som si čítať knihu viackrát, aby som pochopila tie náznaky a dávalo mi to zmysel. Kai bol naozaj úžasne vykreslený a jeho postava sa mi veľmi páčila. Do konca strán som tŕpla ako príbeh končí.

Vaiolet
11.01.2023 5 z 5

Příběh se mi moc líbil. Dostala jsem přesně to co jsem očekávala. Kai byl od samého začátku nesmírně sympatický a s Riley se k sobě skvěle sedli. Nechyběla akce, napětí, láska a dobře popsané erotické scény (tady se čtenář musí oprostit od jejich nereálnosti, občas jsem kroutila hlavou, jak je to sakra možný).
Byla to má první kniha od této autorky a nezklamala. Určitě si v budoucnu ppřečtu i nějaké další.

proni
12.12.2022 5 z 5

Super námět a krásně čtivý příběh - asi zatím nejlepší kniha od Tijan..

knihomolka78
21.11.2022 5 z 5

Za mě velmi povedená kniha, ve které se střetly dva světy - mafie a organizace na ochranu svědků.
Bylo tam vše - napětí, láska, dobro, zlo a samozřejmě nechyběl ani sex. Miluju v knihách spojení akce a lásky. Kniha byla velmi čtivá, i když bylo předem jasné, jak to dopadne, přečteno jedním dechem, mohu doporučit. I když ten konec byl na mě zbytečně trochu moc zdramatizovaný a taky ten přebal mi ke knize moc nepasuje.
A na závěr: "Teď tě ale nemůžu nechat jít. Poprvé, když jsem to udělal, mě to skoro zabilo."....ach...:-)

Mondaika
28.10.2022 3 z 5

Začátek byl naprosto fajn... Druhá třetina, knihu však už postupně klesala a klesala...
Samozřejmě příběh sa od reality vymyká, ale s tím už dopředu počítáme...

,, Rodina je kdokoli, kdo tě miluje bezpodmínečně.“

MAU256
17.09.2022 4 z 5

"Teď tě ale nemůžu nechat jít. Poprvé, když jsem to udělal, mě to skoro zabilo."

Na jedné straně mafie, v jejímž čele je Kaie Bennett, na straně druhé síť, která zachraňuje lidi, s nimiž spolupracuje Riley a její "nová rodina" Carol a Blade.

V knize bylo vše, napětí, láska, dobro, zlo, samozřejmě nechyběl ani sex. Bylo to zajímavé čtení, někdy až neuvěřitelné, ale i tak, knihu mohu jen doporučit, byla čtivá.

petulik330
04.09.2022

Zajímavá kniha ve které se střetnou dva světy. Mafie a organizace na ochranu svědků.
V knize bylo obsaženo vše... Láska, napětí, kriminální zápletka s hlavní roli mafie a taky sex.

nina3905
18.08.2022 5 z 5

Perfektná kniha! Je v nej "všehochuť". Spája v sebe napätie, násilie, sex, mafiánske prostredie s neodolateľnými hlavnými hrdinami. Hlavná ženská postava Riley, ktorá je veľmi empatická sa zaľúbi do mafiána. Kniha ma vtiahla do deja a nemohla som sa od nej odtrhnúť. Určite ju môžem s radosťou odporučiť:-)

Silvisek
28.06.2022 5 z 5

fakt super knížka. moc napínavé a nedokázala jsem přestat číst.

petraj30
27.06.2022 3 z 5

Velmi mě zaujala anotace i obálka, vysoké hodnocení tomu jen nahrávalo, ale zanechalo to ve mně rozporuplné pocity. Podle mě to bylo strašně překombinované a nevěrohodné. Něco působilo jako sci-fi. Na začátku jsem ani nevěděla, o co jde.
I když tam hlavní postavy měly dost velký prostor, tak jsem se několikrát přistihla, že jim vůbec nerozumím a nevím, co chtějí.
Nechci úplně říct, že mě kniha nebavila, rozhodně byla originální, jen nesplnila moje představy.

Štítky knihy

mafie láska rodina

Autorovy další knížky

Tijan (p)
americká
2020  84%Bennett Mafia: Zakázaná láska
2021  75%Vražedné pouto
2021  78%Návrat do minulosti
2022  77%Zasvěcení
2022  76%Poškození

Kniha Bennett Mafia: Zakázaná láska je v

Právě čtených3x
Přečtených741x
Čtenářské výzvě41x
Doporučených43x
Knihotéce300x
Chystám se číst193x
Chci si koupit44x
dalších seznamech9x