Přeju si... tebe!

Přeju si... tebe! https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437813/bmid_preju-si-tebe-KjV-437813.jpg 4 129 25

Bell Harbor série

< 2. díl

Plastické chirurgyni Evelyn Rhoadesové se nepodařilo utajit narozeniny. Je jí 35 a celé městečko Bell Harbor se domnívá, že nutně potřebuje manžela. A aby toho nebylo málo, má jít za družičku na svatbu svých rozvedených rodičů, kteří se po letech svárů opět dali dohromady. Na internetových stránkách pro nezadané toho pravého rozhodně nenajde. Mohl by jím být opilý výtržník Tyler Connelly, který se jí v den narozenin nabourá do života? Na to je podle Evelyn příliš mladý, nezodpovědný a neperspektivní… Přání ale nejsou nic jiného než nerealizované cíle. Evelyn si tedy musí ujasnit, co vlastně chce. Na internetu zatím narazila jen na nápadníky z druhé ruky, kteří jí štěstí opravdu nepřinesou. Láska se prostě nedá naplánovat jako operace.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

The Best Medicine , 2014


více info...

Přidat komentář

moma08
19.03.2024 4 z 5

Pohodová kniha s příjemnými postavami a momenty, u kterých se čtenář zasměje.

yonda
05.08.2023 4 z 5

Tak tohle můžu, čtení u kterého si člověk oddychne při čekání na happy end.


Kory98
21.11.2022 4 z 5

Druhý díl romantického příběhu odehrávající v městečku Bell Harbor se mi líbil více než první. Názorně předvedeno, že člověk někdy může mít své sny a nastavená předsevzetí, ale osud mu ukáže, že to může být také všechno jinak. Příjemné čtení, okořeněné vtipnými hláškami. To mohu potvrdit dvojmo, jelikož jsem předčítala mamince nahlas a často jsem u ní vyvolala úsměv na tváři. Pro odreagování kniha jak mí být.

adida
04.02.2022 5 z 5

Moc příjemné oddechový čtení. Rozhodně doporučuji ️

2688
06.02.2021 3 z 5

Jojo tohle byla sladkost ♡ Jen mě mrzí ten rychlej konec.

Tereyciiik
22.01.2021 5 z 5

Pěkná, sentimentální oddechovka, přesně na tohle depresivní počasí. Přesně víte do čeho jdete, ale stejně je pěkné to číst a trochu za zasmát. Obě hlavní postavy jsou moc příjemné a krásně se s nimi prochází jejich příběhem.

VěraČamková
03.01.2021 3 z 5

klidné, nenáročné, jednoduché čtení... Částečná červená knihovna, ale proč ne?

LilianaFalcon
19.12.2020 4 z 5

Kéž by to nebylo tak strašně dlouhé!
Jinak to bylo roztomilé. Oba občas paličatí, ale ještě v rámci snesitelnosti.
A Tylera mi většinu knížky bylo strašně líto.

Janča88
18.12.2020 5 z 5

Souhlasím s často se opakujícím tvrzením z ostatních komentářů - moc milá knížka!
Nic čtenářsky náročného, děj je předem jasný, ale v ničem mě to nerušilo.
Neodehrávají se tu žádná velká dramata, hlavní postavy jsou sympatické, občas se zasmějete. Pro mě takové pohlazení po duši po náročném období v práci. Přesně takové čtení, po kterém sáhnu, když nemám náladu a mozkovou kapacitu na mé oblíbené thrillery ????
Pro jiného třeba oddechové letní čtení...

RebeccaLynn
22.11.2020 5 z 5

Velmi čtivé a vtipné.

Lofda
21.11.2020 4 z 5

Další z řady Srdcovek a další kniha, kterou řadím mezi příjemné romantické čtení. Jsem ráda, že se tu objevilo pár postav z minulého dílu, nechtělo se mi s nimi ještě loučit, ale jinak je to úplně nový a jiný příběh než předchozí díl. A jediné co mě teď napadá, že se mi nechce loučit ani s Evie a Tylerem ;-) Třeba se od autorky dočkáme ještě dalších knih?

iveta0549
17.11.2020 5 z 5

Milá knížka. Člověk u toho nemusí moc přemýšlet a občas se i zasměje. Pěkně se četla.

mikika
05.11.2020 4 z 5

roztomilý příběh o tom, být jediná single v maloměstě, kde si všichni vidí do talíře a všichni tě chtějí s někým skvělým seznámit - abys vstoupila do "manželské sekty.." nečekaně vtipné hlášky hlavní hrdinky jsou ozvláštněním téhle srdcovkové série.

lucakuca
04.10.2020 4 z 5

Jeeee to se zase Srdcovka vytáhla :-). Láska láska láska a laaaskaaaa. Prostě LÁSKonka... slaďoučké, voňavoučké, miloučké a heboučké. "Rád si dělám plány. Některé prostě vyjdou, některé ne. Nevadí. Udělají místo pro nové."

aniger
02.10.2020 3 z 5

Příjemné čtení. Kniha se mi líbila, stejně jako postavy. Na Srdcovky jsem narazila nedávno a byla jsem mile překvapena. Uvidím, jaké budou další knihy.

Jaruš7
06.09.2020 5 z 5

Romantika v excelentním hávu.
Pocitové touhy zamilovanosti s použitím záchranné brzdy, která funkčnost odpírá.
Citace:"Potřebuju chlapa."
Ano, ke své honbě za vhodným partnerem jsem chtěla přistupovat vědecky,.. seznam požadavků, sestavený algoritmus s cílem , mít něco společného. " Hledáš vzrušujího chlapa, se kterým budeš randit, nebo někoho, koho budeš volit?"
"Tak sňatek?" řekl.
"Jo. Proč? Nejste přívržencem sňatků?" flirtovala jsem. Gin mi ještě nemohl stoupnout do hlavy, takže byla záhada, proč jsem byla tak přímočará. Byla jsem upřímná, ale samozřejmě jsem ho škádlila, chtěla jsem zjistit, jak daleko až můžu zajít. "Takže, víte, pane C..., opravdu vám dělám laskavost. Snažím se vám ušetřit čas a energii."
Oči mu zazářily. " V tom případě bych třeba mohl být poslední, s kým si před svatbou jen tak vyhodíte z kopýtka."
Vše uvnitř mého těla vzplálo jak ráno o Vánocích. Ach, bože, to by třeba mohl. Teď zase flirtoval on a já se topila v jeho očích modrých jak Karibské moře. Takhle to nešlo. Takhle to v žádném případě nešlo. "

" Nic takového jako dokonalý manžel, ani manželka, nebo manželství není. Láska někdy zvítězí nad logikou a nejlepší co můžeš udělat je následovat srdce. "

Smysl pro humor, upřímnost a šlechetnost srdce - základ vztahu.

Potěšení *****

VasnivaCtenarka
27.08.2020 4 z 5

Evelyn a vlastně i její přátelé byly velice milé postavy, celá kniha na vás působila přesně takovým milým dojmem. Proto jste si knihu užili, protože v ní nebylo prakticky nic negativního. Hlavní hrdinku budete mít rádi stejně jako Tylera. Jejich charaktery jsou vykresleny naprosto dokonale.

Budu-li se na knihu dívat z pohledu promyšlenosti děje, tak ano, byla to jednodušší kniha, od které prakticky nemůžete čekat žádnou hloubku. Ale to by nevadilo – proč číst pořád nějaké vraždy nebo komplikované zápletky? Samozřejmě, že dej by mohl být komplikovanější a mohlo by tam být i více zvratů, ale i přesto jsem si tuhle knihu užila. Nic jsem od toho nečekala a dostala jsem krásnou pohodičku.

V knize se tu a tam vyskytla hluchá místa, ale to mi při čtení vůbec nevadilo. Spíše některá hluchá místa podtrhla charaktery postav, takže svůj význam měla, ačkoliv tam některé pasáže opravdu být nemusely.

Velice se mi líbily charaktery mužů ze seznamky. Takové “lopatky” člověk jen tak nevidí a při mé bujné fantazii jsem ty situace viděla zase naprosto živě a musela jsem se tu a tam i usmívat.

Zápory jsem v knize snad ani žádné nenašla. Bylo to prostě takové osvěžující počteníčko, které si tu a tam člověk moc rád dopřeje. Takže knihu mohu jen a jen doporučit. Především ženám. Je tam náznak romantiky, ale není to vyloženě přeslazené. Je tam náznak erotiky, ale není to vyloženě erotické. Je tam malý trestný čin, ale detektivka to není.

Je to prostě….. moc fajn.

petulkapeta
23.08.2020 4 z 5

Taky jsem měla seznam jako Evelyn sice ne tak náročný,ale muj muž taky nesplňuje ani jeden bod a i jako Tyler ma úžasné vlastnosti...

alzbeta4340
10.08.2020 4 z 5

Letní oddechovka. Úspěšná, ale dlouho singl žijící lékařka, se seznámí s o něco mladším velmi sexy záchranářem předstírajícím, že je zloděj vodního skútru. To je v kostce celý děj.
Konec byl useknutý a trochu odbytý, ale jinak jsem si dobře u čtení odpočinula.

pip11
09.07.2020 4 z 5

Další pěkný příběh ze srdcovek. Je to lehké čtení, milé, hezké a zábavné. Ideální příběh na léto a lenošení. 3,5-4*

Štítky knihy

pro ženy romantika

Autorovy další knížky

Tracy Brogan
americká, 1950
2018  73%Něco jako láska
2020  80%Přeju si... tebe!

Kniha Přeju si... tebe! je v

Právě čtených1x
Přečtených175x
Čtenářské výzvě17x
Doporučených6x
Knihotéce192x
Chystám se číst102x
Chci si koupit28x
dalších seznamech9x