Asante

Asante https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399729/mid_asante-tVD-399729.jpg 5 2 1

Román ,,Asante“ je inspirovaný skutečnou událostí. Je to příběh skupiny českých dobrodruhů, kteří se rozhodli uskutečnit svůj sen a zrealizovat projekt v zemi, kde nic není nemožné. Odvážní lidé moderní doby se pouští do neznáma, jejich cesta je velmi složitá a plná překážek, provázená nedorozuměním, intrikami, podvody i nezdary, ale i poznáním, přátelstvím nebo nenávistí. Díky obrovské zátěži, nejistotě a prožitým strastem se ukazuje charakter a ryzí tvář všech v tom pravém světle. Toto poutavé vyprávění se odehrává v prostředí krásné a rozsáhlé země, kde žijí úžasní a přátelští lidé, kteří jsou hrdí a ctí odkazy svých předků, země plné tajemné magie, rituálů a odlišného životního stylu. Nechte se překvapit, jak jejich cesta za snem, štěstím, a bohatstvím dopadne a co jim exotická země přinese za skutečné dary.... celý text

Dobrodružné Romány Literatura česká
Vydáno: , ASKI (Martin Kremlička)
Originální název:

příběh podle skutečne udalosti v tajemne africe , 2018


více info...

Přidat komentář

Jaruš7
11.02.2020 4 z 5

Skutečný příběh o tom, zda lze dojít útrapami k blahobytu, nebo opačným směrem k životnímu postoji.
Tanzánie země skromných obyvatel, krásami oplývající, nerostného bohatství plná, je v této knize zdrojem pro plenící investory půdou neoranou.
Příběh je poutavý, plný pocitů, jako skutečnost, že se vždy najdou ziskuchtivci, neboť dřina se s vychytralostí neslučuje.
Bohatství zraňuje city, vztahy, optimismus je jako virus a pesimismus zabíjí sny.
Jaksi mi tu schází přesah, to záměrné pohlazení pro přírodu a čistý lidský charakter pro domorodce, a tak mi vlastně musí stačit, že překlad titulu, hodnotou slova Asante významově vyvažuje - korunuje vše.
Třetí kniha od oblíbené autorky.

Štítky knihy

podle skutečných událostí

Autorovy další knížky

Zora Castillo
česká, 1966
2018  71%Calaway
2015  73%Sarah
2017  70%Kriminál
2018  90%Asante

Kniha Asante je v

Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce1x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x