100 a 1 lahůdek z králičího masa
Jiří Eichner

Recepty na úpravu králičího masa: * Studené předkrmy * Polévky * Teplé předkrmy * Králík vařený - dušený - pečený * Z mezinárodní kuchyně * Speciality z králíka
Přidat komentář

05.10.2021

Králíky jsme do roku 2004 pěstovali , tahle kuchařka našla uplatnění hodně zajímavých receptů na úpravu králičího masa
5
Autorovy další knížky
2012 | ![]() |
2003 | ![]() |
2004 | ![]() |
1994 | ![]() |
2012 | ![]() |
Je libo králíka, pak stojí za to nahlédnout do kuchařky a najít si recept, který vyhovuje. Obsahuje studené předkrmy, polévky, teplé předkrmy, recepty na králíka dušeného, vařeného, pečeného smaženého, součástí je i nabídka z mezinárodní kuchyně a speciality. Myslím si, že si každý najde to své. Tak dobrou chuť.