Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů

kniha od:

nehodnoceno
Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů obálka knihy

KoupitKoupit eknihu

Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, sluka, divoký holub. Závěrečná kapitola uvádí omáčky ke zvěřině (studené i teplé) a ovocná a ostatní másla. Rady pro kuchyňskou úpravu masa z divoké zvěře a 342 receptů k přípravě zvěřinových pokrmů....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111219/zverina-v-nasi-kuchyni-342-receptu-111219.jpg
Žánr
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno, GEN
více informací...
Nahrávám...