Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů vydání

nehodnoceno
Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111219/zverina-v-nasi-kuchyni-342-receptu-111219.jpg 0 0 0

Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, sluka, divoký holub. Závěrečná kapitola uvádí omáčky ke zvěřině (studené i teplé) a ovocná a ostatní másla. Rady pro kuchyňskou úpravu masa z divoké zvěře a 342 receptů k přípravě zvěřinových pokrmů.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Kuchařky

Vydáno: , GEN
více info...

Vydání (1)


Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů
Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů

papírová kniha 2004, GEN

ISBN: 80-86681-48-3

Štítky knihy

kuchařky zvěřina králičí maso

Autorovy další knížky

2004  100%Mikrovlnná kuchařka
2004  0%Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů
1999  80%Vánoční cukroví
2002  60%Mikrovlnná kuchařka s časy a tabulkou výkonů
2001  0%Čínská Kuchařka