Tradiční česká a slovenská kuchařka

od:


KoupitKoupit eknihu

Česká a slovenská gastronomie se může pyšnit velkým bohatstvím receptur národních, krajových i lokálních. Je třeba zdůraznit téměř encyklopedickou úplnost této knihy, jejíž receptová část obsahuje kromě tradičních jídel i velký výběr nejrozmanitějších specialit. Kuchařky ocení přípravu pokrmů v tlakovém hrnci a na grilu, množství zeleninových a bezmasých jídel. V oddílu moučných jídel najdou předpisy od nejjednodušších až po pečení dortů pro slavnostní příležitosti. Rozsáhlý repertoár doplňuje mnoho receptů vhodných pro děti....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/99_/99879/tradicni-ceska-a-slovenska-kucharka-99879.jpg 51

Orig. název:

Dobrá kuchárka Márie Hajkovej (1995)

Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Knižní klub
více informací...
Nahrávám...
vložit inzerát

Bazar (0)

Zatím zde není žádný inzerát.

TIP: Máte rádi Databázi knih? Podpořte ji v Křištálové lupě (Zájmové weby) - hlasujte zde.

Autor a jeho další knihy

Mária Hajková

Mária Hajková
slovenská, 1923

všechny knihy autora

Uživatelé mají knihu

v Přečtených1x
v Knihotéce3x