Tradiční česká a slovenská kuchařka
kniha od: Mária Hajková
KoupitKoupit eknihu
Česká a slovenská gastronomie se může pyšnit velkým bohatstvím receptur národních, krajových i lokálních. Je třeba zdůraznit téměř encyklopedickou úplnost této knihy, jejíž receptová část obsahuje kromě tradičních jídel i velký výběr nejrozmanitějších specialit. Kuchařky ocení přípravu pokrmů v tlakovém hrnci a na grilu, množství zeleninových a bezmasých jídel. V oddílu moučných jídel najdou předpisy od nejjednodušších až po pečení dortů pro slavnostní příležitosti. Rozsáhlý repertoár doplňuje mnoho receptů vhodných pro děti....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99879/tradicni-ceska-a-slovenska-kucharka-99879.jpg 4.52Žánr | Literatura naučná, Kuchařky |
Vydáno | 2003, Knižní klub |
Orig. název | Dobrá kuchárka Márie Hajkovej, 1995 |
více informací... |
Autor a jeho další knihy
- Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín 1990
- Moučníky 1968
- Tradiční česká a slovenská kuchařka 2003
- Tradičná kuchárka 2003
- Konzervujeme jednoducho a dobre 2001
- Nová kuchařka 1970
Kniha Tradiční česká a slovenská kuchařka je v
Přečtených | 2x |
Knihotéce | 5x |