Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob bazar

nehodnoceno
Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/254402/mid_technologie-potravin-prehled-tradic-254402.jpg 0 0 0

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vyšla jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů... celý text

Bazar (0)

Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.


Autoři knihy

Pavel Kadlec
česká, 1972

Kniha Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob je v

Chystám se číst2x
Chci si koupit2x