Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob

kniha od:

nehodnoceno
Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob

KoupitKoupit eknihu

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vyšla jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů...celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/25_/254402/technologie-potravin-prehled-tradic-254402.jpg 00
Žánr
Literatura naučná, Učebnice a slovníky
Vydáno, Key Publishing
více informací...
Nahrávám...

Autoři knihy

Kniha Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob je v

Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x