Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob vydání

nehodnoceno
Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/254402/mid_technologie-potravin-prehled-tradic-254402.jpg 0 0 0

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vyšla jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů... celý text

Vydání (1)


Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob
Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob

papírová kniha 2012, Key Publishing

ISBN: 978-80-7418-145-0

Autoři knihy

Pavel Kadlec
česká, 1972

Kniha Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob je v

Chystám se číst2x
Chci si koupit2x