Židovská kuchyňa
Eugeniusz Wirkowski
160 košérnych jedál východných Židov. Reprezentatívny výber najchutnejších židovských jedál-predjedlá, polievky, špeciality z rýb a hydiny, bezmäsité i mäsité pokrmy, typické múčniky a dezerty, poodhaľuje zásady judaistického náboženstva a jeho vplyv na stravovanie počas všedných dní i sviatkov, poučí o kóšernom spracovaní mäsa a inej stravy, je doplnená hebrejskou abecedou. Prvé vydanie.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1992 , PrácaOriginální název:
Kuchnia Źidow polskich , 1988
více info...
5 | 2 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky judaismus židovské tradice židovská kuchyně
Kniha Židovská kuchyňa je v
Přečtených | 5x |
Čtenářské výzvě | 1x |
Knihotéce | 5x |
Chystám se číst | 1x |