Vůně francouzské kuchyně

Vůně francouzské kuchyně https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247778/bmid_vune-francouzske-kuchyne-RBV-247778.jpg 3 1 1

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Essence of French Cooking , 2014


více info...
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0
odpad  
0

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Autorovy knížky

Michel Roux
francouzská, 1941
2015  60%Vůně francouzské kuchyně