Omáčky
neznámý - neuveden
Vynalézavost, jakou kuchařští mistři v průběhu dějin gastronomie věnovali objevům nových omáček, má v sobě až cosi kultovního. Nejjednodušší omáčkou je světlá nebo tmavá jíška, kterou zředíme vodou, fondem, mlékem nebo vínem a provaříme. Kromě klasiky, kterou představují holandská, béarnská, remuládová a bešamelová omáčka, najdete mezi téměř 250 recepty studené dresinky a dipy, teplé omáčky k těstovinám, zelenině, rybě, drůbeži, masu, ale také sladké dezertní omáčky, jež dodají pokrmům nový rozměr.... celý text
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |