Labužníkovy historky
Vladimír Poštulka
https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73055/labuznikovy-historky-73055.jpg
4
13
4
Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme.... celý text
5 | 2 | |
4 | 7 | |
3 | 3 | |
2 | 0 | |
1 | 1 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2007 | Dějiny pornografie v datech |
2011 | Labužníkovy historky |
2008 | Blues pro Stalina |
2014 | Hřbitovní kvítí na smetaně |
2002 | 100 nejslavnějších receptů světa |
Kniha Labužníkovy historky je v
Právě čtených | 1x |
Přečtených | 20x |
Čtenářské výzvě | 1x |
Doporučených | 2x |
Knihotéce | 10x |
Chystám se číst | 10x |
Chci si koupit | 3x |
dalších seznamech | 1x |