Změň svůj dech a začnou se dít věci diskuze

Změň svůj dech a začnou se dít věci https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519540/bmid_zmen-svuj-dech-a-zacnou-se-dit-veci-vuw-519540.jpg 4 62 33

Poznejte principy funkčního dýchání a zlepšete svůj život ve všech směrech. Věřili byste, že něco tak obyčejného jako dech zásadně působí na kvalitu spánku, navyšování výkonu ve sportu, fungování trávicího systému i zvládání stresových situací? Nebo že může eliminovat projevy PMS, migrén, ADHD či astmatu? Objevte s certifikovaným master instruktorem systémů OXYGEN ADVANTAGE a BUTEYKO a zakladatelem holistického přístupu 5 PILÍŘŮ ZDRAVÍ nečekané souvislosti! Vše prakticky, funkčně a s lehkostí – zkrátka tak, že se biochemie dechu přirozeně propojí s pohybem i mentálním nastavením.... celý text

Diskuze o knize (8)

Přidat komentář

Eldar80
27.03.2024

Typický profil hodnotitelů. 23 v jeden den ohodnocených knih a jediný komentář u této knihy. Co mě nejvíc zarazilo, že se to děje i poté, co je zde na to upozorňováno. Ale třeba to jsou fanoušci autorů, kteří jsou k tomu nabádáni, dělají to v dobré víře a nedochází jim, že to pak vypadá jako podvod.

Koka
25.03.2024

Zdá se, že ty oslavné komentáře k této knize jsou od jednoho a toho samého autora.
Opravdu si někdo myslí, že když si zde založí dva, tři, čtyři účty v rozmezí jednoho dne a napíše několik málem stejných komentářů, že mu to někdo zbaští? Uvědomuje si takový podvodník, že té knize, kterou chce svými oslavnými slovy propagovat, vlastně škodí? Přece každý, kdo prokoukne ty podobné obdivné po sobě jdoucí komentáře, musí poznat, že je to podfuk. Tomu podfukáři vzkazuji: namísto změny dechu změňte svůj přístup k recenzování knih - bude to vám i okolí mnohem užitečnější.


Ivaksa
22.02.2024 odpad!

Koukám, že momo01 mi otevřel oči. Skutečně to vypadá, že většina pětihvězdičkových komentů je zde ze známosti. To mě odrazuje. Pan Václavek je hodně aktivní na FB i You Tube, bojím se, že pořizovat si knihu kde budou odkazy na tamtéž by byly vyhozené peníze... a koukněte na Bedanku výše! To je už vážně nechutné! Kolik kamarádů si pan autor ještě zlanaří aby mu zvedli procenta? FUJ!

adnov
06.01.2024

Ossobuco_TU přesně, sice to zní zajímavě ale fejkove komentáře mne úplně odradily od koupě. možná si knihu půjčím.

Bettinka
28.10.2023

Ach jo. Je tady 6 komentaru, z toho u poloviny z nich je jasne, ze profily vznikly za ucelem ohodnoceni a okomentovani knihy. A zrovna v tomto pripade u me vysoke hodnoceni rozhodlo o koupi. Tak vzhuru ke cteni a uvidime.

Lena066
11.09.2023 5 z 5

Úžasná , perfektně zpracovaná, snadno pochopitelná kniha.Měl by si ji každý přečíst.

Ossobuco_TU
10.09.2023

Prosím Vás, četl to někdo reálně? Většina super pochvalných příspěvků je od nových nicků, nebo jediný příspěvek od nicků dříve založených, což úplně podkopává mou důvěru v tuto knihu. Je úplně jasné, že jsou fejkové recenze. Někdo důvěryhodný? Děkuji.

uzivatel18697
08.09.2023 5 z 5

Knihu mám nyní rozečtenou, avšak jak autoři správně tvrdí, tahle kniha nezůstane ležet na polici. Měla jsem nejdříve obavy, zda přinese více než Dýchánky, které pravidelně sleduji. Opak je pravdou. Je zde naprosto vše o životním stylu, který vyhledávám a jehož chci dosáhnout. Mám doma spoustu knih na různá témata a zde je konečně vše pohromadě, v návaznostech a souvislostech. Všem knihu doporučuji!

Štítky knihy

propaganda zdravý životní styl dýchání

Kniha Změň svůj dech a začnou se dít věci je v

Právě čtených37x
Přečtených75x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených13x
Knihotéce32x
Chystám se číst89x
Chci si koupit52x